Anri kandidat za selektora

Legendarni napadač Arsenala i reprezentacije Francuske, Tijeri Anri, kandidat je za selektora fudbalske reprezentacije Velsa, piše BBC.

Fudbalski savez Velsa je pre nekoliko dana otpustio dosadašnjeg selektora, Roba Pejdža i krenuo u potragu za novim selektorom, a jedan od kandidata je upravo Anri.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

Interesantna je informacija, koju je plasirao BBC, a to je da je Anri tokom sticanja trenerske licence jedan period proveo usavršavajući se u Fudbalskom savezu Velsa.

Anri je trenutno selektor mlade fudbalske reprezentacije Francuske, a biće selektor ove zemlje i na Olimpijskim igrama, koje se od 26. jula do 11. avgusta održavaju u Parizu.

Nekadašnji napadač Monaka, Juventusa, Arsenala, Barselone i Njujorka je u trenerskoj karijeri vodio Monako i Montreal, bio je u stručnom štabu fudbalske reprezentacije Belgije, a radio je i u mlađim kategorijama Arsenala.

Fudbalski savez Velsa želi da reši pitanje selektora do septembra i početka Lige nacija. A Vels je u grupi u kojoj su Crna Gora, Island i Turska.

Bonus video:

3 Komentara

    Bio bio on odlican selektor,nadam se da ce uspeti u tome!

    Anri je samo jedan od kandidata za selektora Velsa i nije sigurno da će on prihvatiti tu poziciju jer već vodi kao selektor mladu reprezentaciju Francuske

    Zasto da ne da svojim fudbalskim znanjem i iskustvom mslo unapredi njihovu igru ima iskustva i kao pomocni trener ..

Postavi odgovor