Spajić nema šta da krije: Ovo ne sme da nam se dešava, svaka ozbiljna ekipa će nas kazniti

(Od izveštača Meridian sporta iz Beča)

Reklo bi se – ništa novo. Srbija nije uspela u Beču da dođe do dobrog rezultata pred EURO, izgubivši od Austrije 2:1.

Dva primljena gola u samo dva minuta dovoljan su pokazatelj neopreznosti i slabijeg fokusa, međutim, po “oporavku” Orlovi su zaigrali nešto bolje, uspeli da smanje zaostatak, ali, za bolji ishod bila je potrebna i dobra igra.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

To smo sinoć videli samo na momente, a iskren je bio i Uroš Spajić u razgovoru za Meridian sport posle utakmice.

“Loše smo ušli u utakmicu, primili smo naivne golove dosta lako. Jednostavno nismo bili stabilni u tih prvih dvadesetak minuta, ušli smo u kontra ritam, ali posle smo se malo vratili, promenili sistem, postigli i taj gol. Tada je tek počelo da liči na nešto, ali moram da čestitam i Austriji, stvarno su odlična reprezentacija. Očekivali smo njihovu agresivnost, niko ne shvata utakmicu kao prijateljsku. Ostaje žal za izjednačenjem, ali dobro” iskren je bio štoper Crvene zvezde.

Pavlović: Znali smo da im je tranzicija glavno oružje, ali nismo uspeli da ih zaustavimo – želimo da spremni dočekamo EURO

Svesni ste da na Evropskom šampionatu morate da odigrate znatno bolje, pogotovo u Gelzenkirhenu na otvaranju sa Englezima.

“Moramo da pronađemo stabilnost, da se podignemo i budemo sto posto spremni za prvi meč na Evropskom prvenstvu. Ne smemo tako lako da primamo golove, Na ovako visokom nivou će te svaka ekipa kazniti, pa ni ne možeš da se nadaš nekom pozitivnom rezultatu”.

1045954816
Foto: Guliver images

Ponovo ste Aleksandar Dragović i ti bili u tandemu – ovoga puta u razgovoru pre utakmice.

“Znao sam da će biti tu, čuli smo se. Ispričali smo se, stvarno mu čestitam na tih odigranih 100 utakmica u dresu Austrije, nisam ni znao za taj podatak. Drago mi je što sam ga video i nadam se novom susretu u narednim danima” završava defanzivac priču za naš portal.

Podsetimo, već 8. juna je na programu novi pripremni meč, ovoga puta u Stokholmu protiv Švedske, a na tom susretu će se od reprezentacije oprostiti legendarni Zlatan Ibrahimović.

Orlovi kasno uzleteli… Poraz Srbije u Beču opomena pred EURO!

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Pa desava se kad duva u odbrani samo tako,cirkus smo!

    Tačno je da moraju da se uozbilje ako ne žele da nižu poraz za porazom.

    A zamislim ovi da su izasli kompletni sinoc tj sa najjacom postavom?!

    Spajic kao muva bez glave u prvom poluvremenu je trcao i ispadao!

Postavi odgovor