Vidić može da bude izabran - glasovima navijača!

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić bio je kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali povukao se iz trke neposredno pred glasanje u Skupštini saveza, međutim, sada ga očekuje novo.

Bivši kapiten Mančester junajteda sada je u trci za ulazak u Kuću slavnih engleske Premijer lige koja je formirana pre dve godine.

Među kandidatima za ulazak ove godine su: Toni Adams, Sol Kempbel, Majkl Kerik, Petr Čeh, Endi Kol, Ešli Kol, Džermejn Defo, Les Ferdinand, Rio Ferdinand, Robi Fauler, Geri Nevil, Majkl Oven, Džon Teri, Jaja Ture i Nemanja Vidić.

Samo trojica od ove petnaestorice legendarnih igrača će biti izabrani da 2023. godine uđu u Kuću slavnih. Bivši reprezentatvci Engleske su favoriti, ali među strancima najveće šanse za izbor ima nekadašnji srpski defanzivac i kapiten “Crvenih đavola”.

Glasanje je do 10. aprila na sajtu Premijer lige, tri igrača sa najvećim brojem glasova će biti izabrani, vi to možete učiniti na ovom LINKU.

Meridian ima najbolje kvote

Vidić je za Junajted nastupao od 2006. do 2014. godine, za to vreme osvojio pet Premijer liga, tri Liga kupa, tri Komjuniti šilda i po jednu Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo, uz to nekoliko sezona je bio kapiten slavnog kluba.

Ove godine su Ser Aleks Ferguson i Arsen Venger već imenovani među odabrane, a videćemo ko će im se pridružiti od bivših igrača.

Ponuda koja se ne odbija: Zvezda Baharu nudi nikad viđenu platu u Srbiji!

BONUS VIDEO:

 

6 Komentara

    Jedno je sigurno, zaslužio je da bude u toj Kući slavnih i biće samo je pitanje trenutka

    Zaslužio je Vidić da bude nominovan ali i izabran u Kuću slavnih Premijer lige i verujem da će navijači glasati za njega

    Nadamo se da će bar tamo Vidić biti izabran

    Hvala Bogu pa Terzić tamo ne može da utiče

    Ovu privilegiju svakako mogu da mu pruze navijači Manvester junajteda gde je Nemanja ostavio mnogo dubok trag.

Postavi odgovor