Zvezda odbrusila Partizanu

Nakon što je generalni direktor Partizana Miloš Vazura optužio Crvenu zvezdu da sama kreira datum 169. večitog derbija, iz najtrofejnijeg srpskog kluba su se oglasili saopštenjem u kom su objasnili da nemaju nikakve veze sa tim.

Crveno-beli su saopštenje izdali u petak oko 16 časova, a u njemu piše:

“Na osnovu godišnjeg rasporeda kalendara takmičenja FSS, 24. kolo Superlige Srbije je zakazano za 1. mart. Termin redovnog kola prema godišnjem rasporedu i javnim podacima objavljenim od strane Superlige i FSS je 1. mart . Za eventualno pomeranje termina meča je neophodna saglasnost oba tima.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

Crvena zvezda nije saglasna sa eventualnom izmenom termina utakmice pre svega zbog činjenice da su karte već puštene u prodaju prema definisanom terminu, da se očekuje veliki broj navijača iz inostranstva koji su već bukirali letove i hotele, kao i da će brojni Zvezdini navijači dan posle derbija biti na utakmici Evrolige u košarci koju Crvena zvezda igra u Minhenu.U fudbalu je praksa da se utakmice igraju na svaka tri dana, što je ustalom bio slučaj mnogo puta i sa našim Klubom. Svako drugo tumačenje je zamena teza i netačno informisanje javnosti – poručili su sa Marakane.

Podsetimo, do određenih tenzija između dva najveća srpska kluba došlo je nakon što se u petak pojavila vest da je 169. večiti derbi zakazan za sredu 1. mart od 19 časova, iako je pre nekoliko dana iz Superlige poručeno da će se igrati 2. marta od 18 časova.

BONUS VIDEO:

6 Komentara

  Ovde se ne zna ni ko pije ni ko plaća!!!

  Ja tek sad ništa ne razumem, da li je zvanično saopštenje FSSa o utakmici za 2 mart ili 1 mart?

  Da dodje Vidic,da otera ovu bagru iz naseg fudbala

  Zvezda i Partizan unistavaju fudbal,to su problemi naseg fudbala

  Vazura i Terza samo prave incidente…

  Opet Veciti bljuju vatre jedni na druge,strasno

Postavi odgovor