Humanost na delu: Prikupljena značajna sredstva od Mihinih dresova

7
Minut ćutanja pred duel Srbije i Litvanije u čast Siniše Mihajlovića! (FOTO: Fk Crvena zvezda)

Crvena zvezda saopštila je da je aukcijom dresova sa prolećne premijere protiv Vojvodine, prikupljeno 18.872 dolara, koji će biti donirani u humanitarne svrhe.

Utakmica između Zvezde i novosadske “Stare dame” bila je posvećena Siniši Mihajloviću.

“Posebno dizajnirani dresovi, koje su prvotimci našeg kluba nosili na prolećnoj premijeri protiv Vojvodine, u znak i slavu Siniše Mihajlovića su dati na aukciju sa humanitarnim ciljem. Posle nepunih mesec dana aukcija je završena, a zvezdaši širom sveta su pokazali da imaju veliko i humano srce. Prikupljena je neverovatna cifra od 18.872 dolara. Kao što je prvobitno predviđeno celokupan iznos je doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije”, piše na klupskom sajtu kluba iz Ljutice Bogdana.

Crveno-beli su se još jednom podsetili legendarnog fudbalera i otkrili čiji dres od aktuelnih fudbalera je dostigao najveću cenu.

“Legendarni Miha je sišao sa životne scene u 53. godini života posle duge borbe sa opakom i teškom bolesti, a ostaće upamćene njegove majstorije iz slobodnih udaraca i neodoljivi šarm koji ga je krasio tokom čitavog života. Iz tog razloga unikatni dres “Mihajlović” sa čuvenim brojem 11 i potpisom svih fudbalera Zvezde, je prodat za najveću sumu novca koja je iznosila 2.897 dolara. Kada su u pitanju aktuelni igrači, navijači su najviše procenili vrednost dresa Aleksandra Kataija koji je otkupljen za 1.053 dolara. U novom izdanju emisije “Tema dana” možete saznati brojne detalje povodom aukcije autentičnih dresova koje su nosili fudbaleri Crvene zvezde u čast velemajstora Siniše Mihajlovića”, zaključuje se u tekstu.

Meridian ima najbolje kvote

BONUS VIDEO:

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime