Bogdanović: Pobeda za Borišu

Srbija je pobedila Litvaniju (87:68) u četvrtfinalu Mundobasketa, uz odličnu partiju Bogdana Bogdanovića.

Kapiten Orlova sa 21 poenom bio je najefikasniji na meču.

“Svi smo odigrali ono što smo trebali da odigramo, Drago mi je da smo pobedili, iskreno nismo očekivali. Pogotovu kad su počeli. Uspeli smo da pronađemo energiju, igrali smo jedni za druge, verovali mso, znali mso da je utakmica 40 minuta Oni su imali tu utakmicu sa Amerikom, pobedili su ih. Takav je turnir. Sada smo u polufinalu, idemo dalje, da se slegnu ove emocije i da se skoncentrišemo na sledeću utakmicu”, reko je Bogdanović za Sport klub nakon meča.

Kapitenski je odigrao, kako poenterski tako i liderski na terenu kada je po potrebi bodrio i smirivao ekipu.

“Hvala im na tome, drago mi je da sam njihov kapiten. Svi smo zajedno, družimo se i ne osećam se uopšte kao kapiten iskreno.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Medalja je blizu?

“Ali i daleko, nećemo o tome. Polufinale je bitna utakmica”, kazao je srpski košarkaš.

Bogdanović je dotakao i povređenog Boriše Simanića.

“Ne smemo da zaboravimo Borišu. Oseća se dobro, prvo što je uradio jutros je poslao nam je poruku u grupu “Momci, idemo večeras da pobedimo, ja sam dobro”. Mi nismo spavali nekoliko noći zbog njega, operacija, bilo je kritično stanje. Ne samo pobeda, nego i ceo turnir je za njega, on je deo tima i hvala mu što je našao vremena i snage da pored svega što mu se desilo da nam pusti tu poruku”, rekao je kapiten Srbije i zahvalio se navijačima na podršci.

Kanada i Amerika šalju Srbiju na direktan let za Pariz

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor