Čeka se potpis: Hoće li se ostvariti velika želja Partizana?

Nakon što je ispao iz Evrolige, krenule su priče kakav će tim sledeće sezone imati Partizan. Pominje se veliki broj odlazaka iz tabora crno-belih, ali najvažnija stvar je činjenica da Željko Obradović ostaje na klupi Parnog valjka.

Pored toga, za Partizan ne bi bilo loše da pojedini nosioci igre ostanu u klubu i time budu podloga za buduću ekipu. Jedan od onih čiji se potpis već neko vreme čeka je Matijas Lesor.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Partizanov centar iza sebe ima sjajnu sezonu i bio je pravi lider crno-belih u evroligaškoj borbi, tako da bi njegov ostanak mnogo značio za Obradovićev tim.

Iako stranac, povezao se sa navijačima i oseća klub sa mnogo strasti, što bi značilo kada budu dolazili drugi stranci naredne sezone. Imaće nekog da ih dočeka, objasni težinu Partizanovog dresa i približi navijačima.

Ipak, za sada nema zvaničnih potvrda iz tabora Parnog valjka i cela priča je ostala na stend-baju, uprkos tome što je najavljena pre nekog vremena od strane poznatih novinara.

Kao što smo pisali, osim Lesora, ugovor sa Partizanom ističe još Zeku Ledeju, Aleksi Avramoviću, Kevinu Panteru, Lesoru, Džejmsu Naneliju i Danteu Egzumu. Zanimljivo, status Janisa Papapetrua nije poznat.

Bonus video:

4 Komentara

    Ako Bog da iz inata će svi ostati samo da sledeće godine dokažu da mogu do finala Evrolige

    Najvažnije je da Željko Obradović ostaje u Partizanu

    Nije jedini iz trenutne postave na čiji potpis se čeka, nadamo se ostanku većine

    Moramo da se strpimo pa ćemo saznati

Postavi odgovor