RADONJIĆ U SVOM STILU: Sada da vežbamo odbranu i napad na ledu...

Svega je bilo ove večeri u beogradskoj hali “Aleksandar Nikolić”, a najmanje košarke. Ipak, Partizan je uspeo da pobedi Crvenu zvezdu (70:67) i produži finalnu seriju ABA lige.

Uvredljiva skandiranja, gađanje predmetima, pražnjenje tribina… Sve je to deo folklora u srpskoj i regionalnoj košarci, a posle još jednog takvog meča – održane su i konferencije za medije.

Najpre se medijima obratio trener košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

– Smatram da u odnosu na prva dva duela ovaj meč nije bio takvog kvaliteta, prve dve utakmice su bile dobre i “dale” dosta toga za analizu. To je i očekivano, jer smo u ovaj meč ušli posle dva teška duela, na sve to – zbog klizavog parketa za igrače su bili veoma specifični uslovi za igru. Imali smo svoje šanse, ali okrećemo se sledećem duelu, želimo da odigramo bolje nego večeras – rekao je Radonjić na početku konferencije.

Nije želeo Radonjić da govori o nekošarkaškim temama, ali je izrazio zabrinutost zbog klizavog parketa. 

– Nadam se da ćemo svi zajedno imati manje klizav teren, ne pričamo o košarkaškim stvarima. A, sad… Vežbaćemo sutra neki napad ili odbranu na “ledu”. 

– Imali smo situaciju na kraju sa Zagorcem, nadam se da je on dobro, na svu sreću uz uslov da je on dobro, da se niko nije povredio. Mislim da bi svi trebalo da se potrudimo da možemo da izađemo na parket i pokažemo koliko možemo u tom trenutku, pored umora, opterećenja od finala, to utiče na kvalitet igre, a pored toga može da bude i jako opasno – rekao je Radonjić. 

HAOS U DVORANI ALEKSANDAR NIKOLIĆ: Topovski udar sleteo na parket (VIDE0)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MERIDIAN „FABRIKA KISEONIKA“ – Zasađeno više od 1.000 sadnica širom Srbije

 

4 Komentara

  Posle ovoga mislim da će i zvezda prirediti isto ako budu igrali opet tamo ,uzas bre

  Odgovori

  RADONJA OVO JE OD TOPLOTE I VELIKE GUZVE ZA RAZLIKU OD VAS KOJI STE FLASAMA PRSKALI PARKET. NIJE ISTO !

  Odgovori

  Šta im se sve izdešavalo dobro da su i živi ostali

  Odgovori

  Mnogo ljudi a očigledno loša situacija sa klima uređajima i ventilacijom je uzrok velike vlažnosti

  Odgovori

Postavi odgovor