Denver je čekao i dočekao šampionski mentalitet: Ako titula nije cilj, zašto smo ovde?

Denver Nagetsi su poslednjeg dana za trejdove u NBA ligi, napravili odličan posao i dolaskom trostrukog šampiona, Džavala Mekgija i Arona Gordona ojačali sastav.

Mekgi je centar koji je stigao iz Klivlenda, dok Gordon igra na poziciji četvorke i stigao je u Orlanda koji je od Denvera, između ostalog dobio i Gerija Herisa.

Gordon je uz osmeh na licu poručio da se raduje igrama u dresu Denvera.

– Ponosan sam na svoju odbranu. Ako mogu da pomognem ovom timu, čuvajući neke od najboljih košarkaša u ligi, srećan sam, Uzbuđen sam, jedva čekam ovaj izazov.

On je potom nahvalio ekipu iz Kolorada koju je nedavno pojačao.

– Ovo je sjajna organizacija, sa talentovanim igračima. Ekipa stalno igra čvrsto, dobro pokreće loptu, ima dva velika igrača u ligi. U principu, igrača koji je MVP kalibar. Opasan je, vrlo dobar tim. Trener takođe, mislim da ću se brzo uklopiti.

Džaval Mekgi koji je šampion NBA lige postao 2017, 2018. i 2020. godine je poručio da želi titulu i sa Denverom.

Ako ti titula nije cilj, igraš pogrešan sport i ne bi trebalo da budeš ovde. Ako ti titula nije cilj ne treba ni da budeš ovde. Mislim da ovaj tim ima sve delove i da su uradili odličan posao sa sklapanjem ekipe. Uz mene i Gordona mislim da imamo šanse da osvojimo titulu. Ja lično znam da je potrebno da sve prođe bez problema kako bi se osvojila titula. Da ne bude povreda… Dosta stvari treba da se poklopi, ali imamo potencija.

Jokić: Nedostajaće mi, celom timu će nedostajati!

Obavezno pogledajte: KOJI JE TVOJ LIMIT? Meridian Holdem Poker

A

Postavi odgovor