"On je pronašao idealan tim, Partizan - baš ono što mu je nedostajalo"

Legendarni košarkaš Partizana i bivši reprezentativac naše zemlje Vlade Divac posetio je crno-bele.

On je prisustvovao treningu svog nekadašnjeg kluba, a tom prilikom je govorio i za klupsku televiziju.

“Drago mi je da sam danas ovde. Imali su sezonu za pamćenje, bio sam igrač, znam kroz šta prolaze. Posebno posle nekih utakmica, kao što je ona protiv Reala. Došao sam da ih podržim da završe sezonu kako treba. Čim su se vratili Željko Obradović i Zoran Savić znao sam da će to da ide nekom uzlaznom putanjom. Ono što su napravili ne samo oni već i igrači te stručni štab je stvarno nestvarno”, kazao je Divac.

Kao neko ko je sa velikim uspehom igrao u NBA ligi u redovima Los Anđeles Lejkersa i Sakramento Kingsa ima savet za mlade igrače koji razmišljaju o odlasku u najbolju košarkašku ligu na svetu.

“Nisam pobornik toga da NBA uzima i one igrače koji su spremni za te izazove. Mislim da mladi koji nisu spremni treba da ostanu u Evropi sa trenerima posebno kakav je Željko. Svi igrači će biti zahvalni njemu zbog toga što su napredovali, a ukoliko žele u NBA ligu, biće sigurno spremni za to”, smatra Divac.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Nekadašnji centar dotakao se i odličnih igara Matijasa Lesora u crno-belom dresu.

“On je pronašao idealan tim. Ono što je odigrao u Partizanu ove sezone njegove su zasluge, sve ono što je nedostajalo Partizanu, nadomestio je ove sezone. Nadam se da će Partizan imati prilike da ga zadrži. Veoma koristan igrač”, zaključio je Divac.

Potres na pomolu, a on se zove Nikola Mirotić!

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Apsolutno sam saglasan sa Divcem u vezi mladih igrača i NBA, što se dosad u praksi dokazalo u bezbro slučajeva

    Njegova poseta je bila sigurno dobar psiholoski podstrek za igrace!!!

Postavi odgovor