Divac: Jokić zaslužuje da osvoji prsten

Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac govorio je o centru Denvera Nikoli Jokiću i istakao da on zaslužuje da osvoji NBA prsten.

Jokić je ove sezone je predvodio Nagetse do prvog finala u istoriji franšize, koje počinje u noći izmeću četvrtka i petka (2:30).

Vlade Divac, koji je takođe imao uspešnu karijeru u NBA ligi je gostovao u jednoj Novosadskoj školi i govorio o velikom uspehu Somborcau.

„Što da ne može do prstena? Ako neko zaslužuje, onda je to Jokić. Svi smo veliki njegovi navijači i nadamo se uspehu ove godine. Naši košarkaši dolaze iz škole košarke koja je napredna. Nikola je naš, divno ga je gledati i nadamo se osvajanju titule“, rekao je Divac.

Divac se dotakao i reprezentacije Srbije i istakao da će biti uspešna na Svetskom prvenstvu ukoliko bude postojala hemija u ekipi.

„Imamo kvalitet, nova generacija je dobra i uspešna, pravili su uspehe i nadam se da će i ove i sledeće godine takođe imati uspeha na Svetskom i Evropskom prvenstvu. Po kvalitetu smo u vrhu, ono što bi trebalo bolje da se uradi je hemija i odnos prema igranju za reprezentaciju i nadam se da će genracija koja dolazi to kreirati. Kada imate hemiju u ekipi, to pomogne u teškim trenucima“, poručio je Divac.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

3 Komentara

    Majami Hit igraju jako pokvareno za razliku od Denver Nagetsa tako da se nadamo da će naš Jokić da uspe u nameri da osvoji trofej NBA lige

    Slažem se sa Divcem, Denver ne bi stigao do finala da im nije Jokića

    U pravu je za sve sto je rekao ,i kad pogledamo sa kim su u finalu realno je da Denver to u osvoji

Postavi odgovor