Klub naredio juriš - počinje "operacija" Nikola Mirotić!

Nikola Mirotić je glavna tema u košarkaškim krugovima prethodnoh dana, a razlog je navodni odlazak iz Barselone.

Katalonski klub je doživeo još jedan fijasko na Fajnal-foru, pošto je poražen u polufinalu, a pored toga je finansijsko stanje kluba prilično urušeno, te su odlučili da prave rezove.

Potres na pomolu, a on se zove Nikola Mirotić!

Kao neko ko ima ubedljivo najveću platu u klubu, bruto 11.000.000 po sezoni, odlučeno je da Mirotić navodno može da napusti klub nakon što se završi domaće prvenstvo.

Prvi tim koji je stao u red za potpis nekadašnjeg NBA košarkaša je Olimpija iz Milana. Kako prenosi Mundo Deportivo, počela je operacija “Mirotić” u Gradu mode i deluje da neće žaliti novca da angažuju jednog od naboljih igrača Evrolige.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Italijanski novinari su takođe podgrejali priču i čini se da ima dima. Čim se završi prvenstvo Španije, Olimpija Milano će pokušati da privoli Mirotića da potpiše ugovor i naredne sezone bude predvodnik “Manekena”.

Bonus video:

4 Komentara

    To je samo prvi klub koji je zainteresovan, verujem da će ih biti bar još tri-četiri

    Ovo je neproverena informacija za sad, videćemo kako će se dalje razvijati i hoće li Mirotić uopšte otići iz Barse

    Dodji Džoni u Partizan!

    Biće ovo jako interesantno ,pitanje je samo ko će vise ponuditi tamo će i otići Mirotic koji je ove sezone bio najbolji na terenu

Postavi odgovor