Meridian sport predstavlja: Više od igre - da vratimo košarku na pravo mesto (VIDEO)

Kada odrasteš na pričama o Kići, Praji i Moki, onda ne možeš da ostaneš ravnodušan prema toj neodoljivoj igri pod obručima.

Ljubav prema narandžastoj lopti je zapisana u DNK kodu naše nacije. Klinci su od davnina sanjali sveti dres i reprezentativni poziv, a samo najbolji su uspevali da dožive svoja maštanja iz detinjstva.

Ispred zgrade, na oronulom košu, do kasnih sati se pikao taj basket sa željom da jednog dana put dovede do vrata legendarnih balkona.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Registrujete se na ovom linku uz promo kod MSPORT i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD POTPUNO BESPLATNO!

Mundobasket je nedavno počeo, uveliko nas trese košarkaška groznica, a Meridian sport je spremio dokumentarni film sa nadom da ćemo biti talija Bogdanu i družini na smotri najboljih timova planete.

Željko Rebrača, Milan Gurović, Miroslav Muta Nikolić, Miroslav Raduljica, Stefan Marković i Stefan Birčević su bili deo našeg projekta i ispričali priču o svetom dresu, emociji prema košarci, kao i uspesima koji će zauvek biti zapisani u istoriji.

„Da vratimo košarku na pravo mesto“ je dokumentarni filim koji prožima vreme od 1995. godine pa sve do danas i opisuje kako su stasavale šampionske generacije.

Posvećenost, naporan rad, ljubav prema košarci i timski duh su bili neizostavni začini najukusnijeg specijaliteta pod nazivom košarkaška reprezentacija Srbije.

Uživajte!

8 Komentara

  Sjajna emisija,mi smo zemlja kosarke i treba stalno da to potvrdjujemo i da se vratimo na mesto koje nam pripada!!!

  Sa nestrpljenje očekujem ovu emisiju

  U inat svima ovima sto se nisu odazvali,da im pokazemo da mozemo i bez njih!!!

  Daj boze ali koliko nam je igraca otkazalo tesko iskreno!

  Sa Karijem Pesicem tesko da cemo je vratiti na pravo mesto

  Ovde jedina legena za mene je Rebraca i niko vise

  Ali legende Birmancevic i Raduljica?Daj nemoj da me zezate

  Ne mozemo porediti ona vremena ,tadašnje košarkaše i ovo danas ,ogromna je razlika u svemu ..

Postavi odgovor