Bivši NBA šampion oduševljen Nikolom Jokićem

Kevin Garnet, nekadašnji NBA as i osvajač šampionskog prstena sa Boston, oduševljen je Nikolom Jokićem i načinom na koji se poneo nakon osvojene titule.

Srpski košarkaš bio je najzaslužniji za istorijski uspeh Denevra i prvu titulu u istoriji ove franšize.

Međutim, to nismo mogli da vidimo tokom proslave nakon meča i na samoj paradi. Jokić je još jednom pokazao koliko je skroman i stavio svoje saigrače u prvi plan.

Džoker deluje kao najskromniji ma****ac kog sam ikad video. Nikad nisam video igrača koji je upravo osvojio NBA prsten i da je bio jednostavno – pospan. Više ga je zanimala ćerkica, bio je isključen. Bio je ono što mi kažemo ‘isključen’. Kad kažeš to, to je. Ne pitaš takvog igrača ništa, kolena su mu već u ledu, mi to zovemo ‘isključen i on je bio. Bio je kao neeee, imam avion, odlazim ujutru. Kažu mu: Ali imamo paradu. Neee… Najskromnija stvar koju sam video“, rekao je Garnet dok je diskutovao sa Polom Pirsom, pa dodao:

“Posao je završen, posao je završen, ja sam otišao. Gotovo je, nemam više obaveza. Pričate o paradi? Kakva parada. Nikad nisam to video, on je jedan jedini. Nikad nisam video ni šampionsku sliku sa tvojim najboljim igračem u trećem redu fotografije. Ako pogledate Denverovu fotografiju, imaju igrače napred, osobolje u drugom redu, trenere, treći red su prijatelji i porodica, mislim da je Džoker verovatno u četvrtom redu, nije ni na slici Pi”.

Podsetimo, Nikola Jokić je ove sezone ostao bez trećeg uzastopnog MVP priznanja, ali se kroz plej-of pored titule okitio priznanjima za najkorisnijeg igrača finala Zapadne konferencije, ali i samog finala.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Jokić je jedan jedini, skroman i svestan da je to zajednički uspeh a ne samo njegov samim tim sušta je suprotnost američkom mentalitetu!

    Nikome u Americi nije jasno kako on postiže sve te rezultate a da ne želi medijsku pažnju i slavu jer je u americi to važnije od samog igranja

    Ta skromnost ga ustvari cini još većom mislim da je i toga sam svestan Jokic

Postavi odgovor