Zvezdin Brazilac dobio ponudu koja se (ne) odbija

Još pre završetka sezone Crvena zvezda je krenula u sklapanje igračkog mozaika za sledeću sezonu.

Prvo je Džoel Bolomboj stavio potpis na produžetak saradnje do 2026. godine. Nešto kasnije je isto učinio i Rokas Gedraitis. A kada je osvojen i treći pehar, ugovor (takođe do 2026), produžio je kapiten Branko Lazić, zatim i Miloš Teodosić (2025).

Prvo zvanično pojačanje u prelaznom roku bio je Uroš Plavšić (do 2027), a njegovim koracima krenuli su Ajzeja Kenan (do 2026), Nikola Kalinić (do 2027) i Majk Daum (do 2026).

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

I dok simpatizeri crveno-belih iščekuju uspešan završetak posla uprave i sa Kodijem Milerom Mekintajerom, “zaledila” ih je informacija da MVP finala ABA lige Jago dos Santos, možda spakuje kofere i napusti Mali Kalemegdan.

O čemu se zapravo radi? Kako se može čuti iz nezvaničnih izvora, omaleni Brazilac ima na stolu konkretnu ponudu (kako piše Telegraf, iz Rusije).

Takođe ima i validan ugovor sa crveno-belima, ali kako nezvanično saznaje Meridian sport i klauzulu prema kojoj ukoliko zaintersovana strana uplati 200.000 dolara na ime obeštećenja, Dos Santos može da promeni sredinu. Naravno, ukoliko dobije bolje finansijske uslove.

A, prema nezvaničnim informacijama, oni su skoro tri puta veći nego što su mu sada u Zvezdi, koja je spremna da mu da povišicu, ali ne želi da ide preko određenih limita.

Sada je na Brazilcu da odluči da li će izabrati daleko veći novac, što ne bi mogao niko da mu zameri, ili će se pak odlučiti da ostane u Zvezdi i igrama uz Teodosića, Kalinića i ostalo crveno-belo društvo u Evroligi, ABA ligi i KLS pokuša da dodatno podigne nivo igre, samim tim i cenu…

Zvanično: Majk Daum je Zvezdin

Bonus video:

2 Komentara

    Msm da je Yago bas zavoleo Zvezdu,i da ce ostati u klubu

    Realno svako na njegovo mestu bi promenio klub da ima mogućnost da zaradjuje tri puta više

Postavi odgovor