Janakopulos: Želimo na Fajnal for, Partizan je bio najbolji prošle sezone

Panatinaikos u sezonu 2023/24 ulazi sa velikim ambicijama, klub je preterpeo velike promene kako u igračkom kadru, tako i infrastrukturno, o čemu je govorio vlasnik Zelenih Dimitris Janakopulos.

U atinskoj OAKA areni održava se peti turnir Pavlos Janakopulos, a kako je prvi čovek Panatinaikosa i ranije najavio, nekoliko poboljšanja je napravljeno u samoj dvorani. Postavljen je novi sprat, sedišta pored terena zamenjena su foteljama, a deo medijske tribine takođe je zamenjen VIP sedištima. Druga važna promena je prelazak ultrasa Gate 13 iz ugla na tribine iza koša, tako da su bliže terenu.

To su prvi u nizu radova koji će se izvoditi do sledeće sezone, kako bi se u potpunosti promenio ukupan izgled hal ekoju će PAO koristiti narednih 49 godina.

„Ove godine ćemo ispraviti ozbiljne greške, kao što su vodosnabdevanje, cevi, radijatori i ko zna šta još“, rekao je Janakopulos za em “ACTION24”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Grčki biznismen je istakao da na turniru koji se održava u znak sećanja na njegovog oca učestvuju neki od najboljih timova Evrope.

“Partizan je za mene bio najbolji tim prošle sezone, bez obzira na to šta se dešavalo u utakmicama protiv Real Madrida i nije stigao na Fajnal-for. Anadolu Efes je osvojio dva trofeja Evrolige u poslednje tri godine i Bajern je veoma dobar tim”, istakao je Janakopulos.

On je negirao da se vratio aktivnom vođenju kluba, ali je priznao da je ove godine napravio ozbiljne investicije.

“Ja i moja porodica smo uvek blizu Panatinaikosa – nekim godinama više, nekim manje”, rekao je i dodao o ciljevima u predstojećoj sezoni:

“Želimo da igramo lepu košarku, da ljudi ovde dođu sa svojim porodicama i stvorimo iščekivanje da broje sate da se vrate u arenu. Što se tiče sportskog dela, naravno, želeli bismo na Fajnal for. Ako dođemo do te tačke, pokušaćemo da donesemo veliki pehar”, zaključio je on.

Podsetimo, u višestrukog prvaka Evrope tokom leta stigli su novi trener Ergin Ataman, kao i neki od najvećih zevzda evropske košarke Kostas Slukas, Džerijan Grent, Luka Vildoza, Kajl Gaj, Janis Papapetru, Dinos Mitoglu, Huančo Ernangomez, Matijas Lesor, Dimitris Moraitis, Kostas Adetokumbo, Aleksander Balcerovski.

PAO u finalu turnira “Pavlos Janakopulos” Partizan i Bajern igraju za treće mesto

BONUS VIDEO:

 

2 Komentara

    Svim klubovima je želja F4, videćemo kojima će se ostvariti

    Odgovori

    Pa Ive sezone mogu da se nadaju tome odradili su ogroman posao u prelaznom roku

    Odgovori

Postavi odgovor