"Ako se to desi, sledeća stanica za Kalinića je Crvena zvezda Meridianbet"

Nikola Kalinić je verovatno najveća želja Zvezdinih navijača. Već neko prizivaju povratak na Mali Kalemegdan, ali nije bilo mnogo naznaka da se nešto zaista dešava oko transfera srpskog košarkaša. Ipak, Milan Dozet, sportski direktor Crvene zvezde Meridianbet, otkrio je da postoji šansa da Kalinić po treći put obuče dres voljenog kluba.

Crveno-beli pomno prate situaciju oko Kalinića, o čijem se odlasku iz Barselone uveliko priča. Procena mnogih je da su veće šanse da ode iz Katalonije, nego da ostane, ali trenutno je pod ugovorom sa španskim klubom.

Ako se desi do raskida saradnje, Dozet otkriva da je Crvena zvezda Meridianbet naredna stanica u karijeri srpskog igrača.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

“Dobili smo stotine poruka da se na interentu piše kako će Nikola Kalinić da ide iz Barselone. Naravno, mi na njih ne odgovaramo, ali svakako da reagujemo na svaki i mali znak. Bili smo sa Kalinićem u kontaktu i tokom sezone i posle sezone, i trenutno smo u kontaktu, ali on ima još važeći ugovor sa Barselonom i siguran sam, ukoliko dođe iz nekog razloga do raskida tog ugovora, da je Crvena zvezda njegova prva sledeća stanica”, rekao je Dozet u Miljanovom korneru.

Bonus video:

Postavi odgovor