Meridian obradovao novog igrača: Milan stigao po Sony Playstation 4!

Ne zaboravite – akcija „Pogodi kvotu 500“ u Meridianu još uvek traje. Ove nedelje, najviše sreće u našoj kladionici imao je Milan Putnik koji je stigao u naše prostorije kako bi pokupio zasluženu nagradu – Sony Playstation 4!

https://youtu.be/21PqF98GTBk

Podsetimo, Meridian svake nedelje sa ovom fantastičnom gejmerskom konzolom obraduje jednog od svojih igrača koji na dobitnom tiketu prođe kvotu 500, ili onaj koji toj kvoti bude najbliži.

Baš kao i naš prethodni dobitnik Marko Janković, Milan se posrećilo jer se kladio na košarku, tačnije, „gađao“ je plus-minus na ukupno 10 košarkaša, što se na kraju ispostavilo kao idealna kombinacija i ukupnu kvotu 498.88, sasvim dovoljnu da bi ove nedelje Sony 4 baš on poneo kući.

Milan nam je otkrio i da se uz ovu konzolu redovno druži sa prijateljima u igraonici, kao i da mu je omiljena igrica FIFA, a sada će imati priliku da okupljanje pravi u svom domu.

nba baner

Trebalo bi naglasiti da u okviru ove akcije ne dobija samo onaj koji je pogodio kvotu 500 ili istoj bio najbliži. Meridian svake nedelje drugoplasiranom poklanja 10.000 dinara bonusa, dok trećeplasiranom ide 5.000 dinara.

U takmičenju učestvuju svi tiketi odigrani u Meridian kladionicama kao i oni odigrani na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Pored ove fantastične akcije, u Meridianu vas očekuje još niz drugih, od pozamašnih specijala i sjajnih bonus kvota, pa sve do virtuelnih igara i uživo kazina na kojem ćete pronaći jedinstvene promocije, ali i 50 besplatnih spinova onog trenutka čim registrujete nalog.

2 Komentara

    Bravo, meridian uvijek velikodusan. Najbolje kladjenje i najvece nagrade i bonusi???

Postavi odgovor