Sukob selektora BiH i Miška Ražnatovića: "Kada te ostavi devojka..."

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine naredjih dana očekuju kvalifikacione utakmice protiv Mađarske i Francuske za plasman na Svetsko prvenstvo.

Selektor Adis Bećiragić nije pozvao Edina Atića i Emira Sulejmanovića, za koje se očekivalo da će imati važne uloge u timu.

Naravno, objašnjenje nije izostalo, ali Bećiragić je to učinio na zanimljiv način.

”Poslužiću se jednostavnim žargonom. Kad te ostavi devojka, ja činim sve da me ne ostavi, želim da joj ugodim. Ali, onog trenutka kad te ostavi imaš tri stvari da uradiš – kažeš doviđenja i prijatno, plačeš za njom i pišeš joj pesme, što neću da radim, te treća da lažeš samog sebe i vas, što ja neću raditi. Ima četvrta stvar da devojka dođe i da kaže da je pogrešila”, rekao je Bećiragić.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

Ubrzo je usledila reakcija menadžera Miška Ražnatovića koji je na Tviteru objasnio situaciju sa Edinom Atićem.

”Smatram da je neophodno upoznati javnost s činjenicom da se Edin Atić odazvao pozivu reprezentacije BiH za prozore u novembru, te da zbog povrede prsta nije bio u mogućnosti da igra. Po povratku u Podgoricu na rendgenskom snimku je utvrđen prelom”, napisao je Ražnatović u prvoj objavi, a onda dodao još nešto:

”Usled preloma, Edin je propustio više utakmica u periodu od 23. novembra do 18. decembra. Želja igrača da nastupa za nacionalni tim nikada nije bila sporna, tako da, ako želimo da se poslužimo žargonom, reprezentacija BiH nikada neće biti ostavljena od strane devojke i Edin će uvek biti tu za nju”, zaključio je Ražnatović.

BONUS VIDEO:

7 Komentara

  Sad je našao da napadne Miška u tenutku kad čovek ne zna gde mu je glava zbog Radonjića, gde će mu duša

  Kad se ovako isprovocira morao je glavni menadzer dati objasnjenje preko drustvenih mreza!!!!

  Kako bilo poenta ovoga je da Edin postade devojka

  Bože kako se oni prepucavaju po društvenim mrežama, pa zar niko nema osnov kulture da proveri informacije pre nego krene pljuvanje online

  Morao je Miško da izađe u javnost sa saopštenjem kako bi objasnio situaciju sa svojim pulenom

  Brani svog klijenta Misko Raznatovic,ne da niko da prics nista lose o Aticu

  Misko je jedva cekao da odgovori selektoru Bosne

Postavi odgovor