Gordić: Mornar je kadar za velika dela

Doskoršanji član Partizana, Nemanja Gordić, ostvario je transfer u Mornar iz Bara, a kako sam kaže, odlično je upoznat sa novim klubom.

Plejmejker poručuje da očekuje da se brzo uklopi u sistem Barana.

– Srećan sam što karijeru nastavljam u Mornaru iz Bara. Radi se o klubu koji jako dobro poznajem, klubu koji već godinama gaji pravu porodičnu atmosferu, odlično znam i većinu saigrača, tako sa sam siguran da mi neće trebati mnogo vremena da se aklimatizujem i prilagodim zahtevima stručnog štaba, na čelu sa Mihailom Pavićevićem – poručio je Nemanja Gordić za “Sport klub“.

On je dodao da se raduje izazovima koji su pred njim.

– Mornar je sa velikim ambicijama ušao u sezonu koja je u toku, a do sada je pokazao da je kadar za vrhunska dela. Moj novi klub, sigurnim koracima grabi ka polufinalu ABA lige, stigao je do Top 16 faze Evrokupa, a borba za trofeje u Crnoj Gori se podrazumeva. Ponavljam, srećan sam što sam stigao u Mornar, a u periodu koji sledi, učiniću sve što je u mojoj moći, da se što brže uklopim u sistem, da opravdam očekivanja čelnika kluba, stručnog štaba i navijača, te da budem od značajne pomoći novim saigračima, kojima od srca čestitam na svemu što su uradili u dosadašnjem delu sezone – zaključio je Gordić.

VELIKI PROBLEM ZA BRUKLIN Plejmejker pokidao ligamente

Obavezno pogledajte: FUDBALSKI ŽAR U NEURBANIM SREDINAMA | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #35

3 Komentara

    Kako će zažaliti u Partizanu kad im u prvom međusobnom susretu bude pocepao mrežicu

    Odlican potez Barana, Gordic je bas ono sto im treba

    Pre ce biti da su kadar za veci novac😁

Postavi odgovor