OGLASIO SE ČANAK POSLE SKANDALA: Trenera nisam gurnuo, skandiranje "F**k you Srbija" nisam čuo!

Potpuni haos je nastao u finalnoj seriji litvanske lige u kojoj Ritas i Lijetkabelis, predvođeni našim trenerom Nenadom Čankom i igračima Đorđem Gagićem i Nikolom Radičevićem, vojevaju bitku za titulu!

O incidentu smo već pisali, a sada se nakon svega oglasio i Čanak, koji je isključen zbog burne reakcije na jednu od odluka sudija, kao i sukoba sa trerom protivničkog tima.

Sve je počelo u finišu drugog poluvremena kada je igrač Lijetkabelisa dobio snažan udarac u glavu. Čanak je oštro reagovao i sudije su ga isključile.

– Nisam ponosan na to, ali to je bila prirodna rekcija. Giedraitis je krvario, a nije suđen očigledan prekršaj. Ne znam da glumim, nisam mogao da se kontrolišem – rekao je Čanak nakon meča.

Na putu do svlačionice ramenom je zakačio protivničkog trenera, koji je teatralno posrnuo.

– Nikoga nisam gurnuo, da li je to neko video? – upitao je srpski stručnjak.

Sa tribina ga je onda verbalno napao predsednik Ritasa Darijus Gudelis i malo je nedostajalo da dođe do tuče.

– Da, vikao je nešto, ali litvanski ne razumem – naglasio je Čanak i dodao da “nije čuo” skandiranje navijača “F**k you Srbija”.

NE MOGU BEZ DERBIJA: Bogdan, Bobi i fotografija koja dokazuje veličinu “večitih”! (FOTO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MERIDIAN „FABRIKA KISEONIKA“ – Zasađeno više od 1.000 sadnica širom Srbije

 

3 Komentara

    Canak kaze da kada ga je sudija izbacio i poslao u svlacionicu da je slucajno ramenom zakacio protivnickog trenera koji se teatralno zateturao.A tako isto Canak kaze da nije cuo kako navijaci psuju Srbiju,jer ne zna njihov jezik,iako tamo radi kao trener

    Mislim da je iskren i da ne laze za ovo prvo ali skandiranje ne moze da ne cuje

Postavi odgovor