Partizan Panteru: Gde god da budeš, tvoj dom je crno-beli Beograd

Ima razlog zašto je Željko Obradović po dolasku u Partizan prvo angažovao Kevina Pantera. Ima razlog i zašto ga je posle godinu dana učinio kapitenom, prvim stranim u istoriji kluba. Ima razlog i zašto je genijalni Amerikanac u Partizanu živeo kao u malo kom klubu pre toga... Zašto je – kako za sebe voli da kaže – čovek koji ne voli da javno pokazuje emocije skakako na ruke publike u prvim redovima.

Kevin Panter ide iz Partizana! Sledeća stanica – Barselona

Setimo se samo one utakmice protiv Huventuda,  koju je u poslednjim sekundama rešio baš Panter. Bilo je to u njegovoj prvoj sezoni u Humskoj, u meču Evrokupa.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Gledali smo ga i kako – tako neemotivan – uzima megafon od navijača i vodi navijanje. Kako baš svakom detetu koje mu priđe, odgovori osmehom, često i zagrljajem, neretko nekim poklonom, obavezno slikom…

Gledali smo ga i kako plače… Setimo se povratka iz Madrida, posle majstorice „one“ četvrtfinalne serije Partizana i Reala. Kako se bukvalno „raspao“ tu pred nokoliko stotina navijača…

Na kraju – sve to jesu razlozi i zašto je odlazak prvog stranca kapitena u istoriji Partizana tako teško pao – pa – svima... I klubu, treneru, samom Panteru. A posebno navijačima.

Ali, život profesionalnog sportiste nisu samo emocije. I – nekoliko dana pošto je Evropom odjeknula vest da se Panter – godinu dana pre nego što mu je istekao ugovor sa crno-belima – dogovorio sa Barselonom, danas su se prvi put oglasili iz Humske.

U poruci kažu…

“Nakon tri nezaboravne godine, Kevin Panter ovog leta odlazi iz Partizana. Doskorašnji kapiten crno-belih i klub postigli su dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići. Jedan od najvoljenijih igrača Partizana u poslednje tri godine ostaće zauvek deo crno-bele porodice.

“Kep”, gde god da budeš u nastavku karijere, tvoj dom će uvek biti u crno-belom Beogradu!, stoji u poruci Partizana.

Bonus video:

5 Komentara

    Lepo i od Partizana što se ovako oprostio od Kevina

    Sve govori o tome kakvo je stanje u timu kad je i Panter odlučio da pobegne.

    Steta sto je svake godine igrao na poziciji gde ne treba i nije mogao da pruzi svoj maksimum!

    Kako imam osecaj da kada bude igrao protiv nas pregazice nas

    Jeste kako da nije,ove godine ste ga pljuvali i terali a sad kao odajete pocast

Postavi odgovor