Crno-beli čestitali osnivanje sportskog društva Vojvodini

Jugoslovenstko sportsko društvo Partizan čestitao je Vojvodini osnivanje Sportskog društva.

U pismu dostavljeno na adresu predsednika SD Vojvodina Dragoljuba Zbiljića stoji:

“Poštovani gospodine Zbiljiću,

Dragi sportski projatelji osnivači SD Vojvodina

U ime JSD Partizan i svih 24 kluba našeg Sportskog Društva čestitam vam osnivanje SD Vojvodina.

Sa velikim zadovoljstvom i radošću smo dočekali vest o udruživanje 9 klubova pod jedinstvenu zastavu i grb SD Vojvodina. Nadamo se da je ovo samo početak i da će broj klubova pod plavom zvezdom da se povećava.

JSD Partizan kao jedno od najbrojnijih i najtrofejnijih sportskih društava na Svetu zna koliko je za klubove važno i poželjno da imaju zajednički krov i zajednički imenitelj i koliko to može klubovima da olakša i pruži mogućnost za brži i kvalitetniji razvoj svih sportova i stoga cenimo i podravljamo napore svih vas iz klubova osnivača kao i pojedince iz privrede i širu društvenu zajednicu koji su prepoznali interes vojvođanskog sporta koji su se uključili u ovaj projekat.

Sa radošću Klubovi JSD Partizan očekuju priliku da vam kao ljuti protivnici na sportskim terenima ali i kao sportski prijatelji čestitaju osnivanje SD Vojvodina i da zajednički gradimo budućnsot srpskog sporta”, stoji u saopštenju Partizana koje potpisuju generalni sekretar Željko Tanasković i predsednik JSD Ostoja Mijailović.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

3 Komentara

    Bas lepa i sportska podrska SD Vojvodina od JSD Partizan!!!!

    Vojvodina osnovala sportsko društvo a opstanak JSD Partizan je pod velikim znakom pitanja

    Tako i treba, bez obira na rivalitet podrška mora biti uzajamna

Postavi odgovor