RAŽNATOVIĆ KAO ZAPETA PUŠKA : Gladan sam boksa i pobeda!

Došao je i taj dan! Duže od osam meseci Veljko Ražnatović (24) čeka na svoj 10. ulazak u profi ring i to će se desiti večeras u beogradskom hotelu Hajat (oko 21 sat).

Na reviji svetski poznatog “Petko boks promoušn” tima Veljko će rukavice ukrstiti sa najboljim gruzijskim bokserom Levanijem Lukutašvilijem (26), koji je u poslednjem trenutku uskočio umesto Rusa Denisa Tsarjuka, koji nije imao validne lekarske nalaze.

Gruzin je najbolji kruzeraš u svojoj zemlji, a poređenja radi na svetskoj rang listi zauzima 184. poziciju od oko 1.000 boraca, i za 65 mesta je bolje plasiran od rusa koji je trebalo da bude Ražnatovićev rival večeras.

Do sada je Lukutašvili u karijeri imao 17 mečeva, a zabeležio 10 pobeda, od čega je devet završio nokautiranjem rivala. Međutim, kod Srbina straha nema…

– Za strah nikada nisam znao! Pozitivne treme ima, sigurno, uvek, ali straha verujte ne. Pucam od snage, nikad nisam bio jači, znate kroz kakve sam pripreme prošao u Rusiji. Jedva čekam večerašnji meč, gladan sam borbe i pobeda. Preduga je pauza, ali korona je bila neumoljiva. Hvala Bogu, situacija se smirila – rekao je Ražnatović.

KLAN DOBIO NOVOG ČLANA: Mekgregor treći put postao otac (FOTO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: NAJBOLJI MMA BORCI U LAKOJ KATEGORIJI | Meridian Sport TV

 
 

3 Komentara

    Samo polako, smireno i pametno večeras, bez ishitrenih poteza. Hraborst je tu ali ne sme da dozvoli da pređe u ludost.

    Videćmo večeras ko je spreminiji, nadamo se da će na kraju slaviti Veljko. 💪

    Neka mu je sa srecom i uspehom,da nadje sebe u ovoj vrsti sporta!

Postavi odgovor