Đoković žestoko reagovao na lažne navode medija

Srpski teniser Novak Đoković je imao zamerku na objavu sportskog portala “Eurosport”.

Poznato je kolika je “žrtva” medija Đoković bio prošle godine u ovom periodu, ali izgleda da više neće tolerisati lažne objave i osuđivanja. 

Devetostruki šampion Australijan opena je uspešno započeo turnir u Melburnu pobedom protiv Roberta Karbaljesa Baena.

U jednom trenutku meča morao je da ode do toaleta, a “Eurosport” je istakao taj trenutak i u opisu snimka stavio: “Novak Đoković se usprotivio sudiji i otišao na ranu pauzu za toalet”.

https://twitter.com/eurosport/status/1615372906145480705

Novak je zamolio da ubuduće provere dobro o čemu se radi.

“Eurosporte, molim vas proverite informacije pre nego što objavite nešto osuđujuće i pogrešno”, odgovorio je Novak i pojasnio:

“Sudija mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, već da moram to da obavim tokom pauze između gemova. Rekla mi je (to niste uhvatili kamerom) da moram da požurim. Kada sam već skoro izašao sa terena, ona me je pozvala (ja nisam čuo) da mi kaže da je toalet na suprotnoj strani terena. Našao sam i taj u koji sam ja pošao, i morao sam da budem brz zbog vremena. Nisam joj se ’usprotivio’ niti sam prekršio pravilo. Dala mi je dozvolu i rekla da budem brz. Sledeći put budite pažljiviji s time što kačite. Imate odgovornost prema mnogo sportskih fanova koji prate vašu stranicu”.

Novak će u drugom kolu turnira igra meč sa Encom Kaukoom (9.00) po srpskom vremenu

2 Komentara

    Bespotrebno troši vreme i energiju na objašnjavanje kao da već nije navikao na lažne napade

    Bezobirno i sramno pokušavaju da ga ocrne ali džaba im

Postavi odgovor