Siner slavio u trening meču protiv Đokovića, Novak se kretao bez problema

Novak Đoković trenirao je sa Janikom Sinerom na Centralnom stadionu Vimbldona. Sudeći prema prvim izveštajima, Novak nema izrazitih problema sa kretanjem i oslanjanjem na koleno, ali mu još uvek nedostaje brzina pri promeni pravca potrebna za travnatu podlogu.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Nakon treninga Karlosa Alkarasa i Danila Medvedeva, Siner i Đoković oprobali su snage u jednočasovnom trening meču, koji je pripao prvom igraču sveta – 3:6, 2:1.

Nije neuobičajeno, posebno uzevši u obzir to da je Italijan u najboljoj formi ove godine, kao i da je prošle svega tri nedelje od Novakove operacije meniskusa, te još uvek postoji bojazan i oprez pri kretanju, posebno po najbržoj podlozi na svetu.

Očekivano je da bi Đoković trebalo da ukoliko zaigra polako i oprezno podiže intenzitet kretnje i promena ritma u prvoj nedelji da bi bio spreman za izazove u drugoj, odlučujućoj.

Žreb za Vimbldon (1 – 14. jul) na programu je sutra od 11.00 i Novak do tada ima vremena da odluči da li će nastupiti. Sve do početka istog ima pravo da se povuče, do čega, nadamo se – neće doći.

Ukoliko se na njemu nađe biće drugi nosilac.

Bonus video:

2 Komentara

    Postao je Siner ozbiljan igrač

    Dobro je da nema znakova povrede , sve je u redu i deluje da je spreman za turnir

Postavi odgovor