Ivanišević o Đokovićevom novom treneru: Balkanca može da trenira samo osoba s ovih prostora, Zimonjić perfektan

Od kada su Novak Đoković i Goran Ivanišević pre par nedelja okončali saradnju ne prestaje licitacija ko će naslediti hrvatskog stručnjaka kao trener najboljeg svetskog tenisera.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

Sada se oglasio i sam Ivanišević, koji je u razgovoru za Sport klub prokomentarisao ko bi mogao da ga nasledi u radu sa srpskim asom.

“Ne znam još koliko će Novak igrati, to zavisi od njega, ali mislim da je sada sa njim perfektna osoba u ovom trenutku – Ziki. On je moj veliki prijatelj, mnogo smo toga prošli, volim ga – on je veliki teniski znalac. Ipak, ono što je najvažnije u celoj toj priči jeste da poznaje Novaka”, kaže Ivanišević i dodaje:

“Ne treba Novaku sada neki novi trener, dok ga prvo upozna, ovaj (Novak) bi posle deset dana ‘poludeo’, a taj trener bi se pitao šta se događa. Moja teorija je – Balkanac može svakoga da trenira, ali Balkanca može samo osoba s ovih prostora. Marjan (Vajda) je Slovak, ali tu smo blizu, dok je Boris jako dobro s njim funkcionisao, pošto je teniski vrlo inteligentna osoba. Mnogo mu je pomogao”.

Hrvat je potom dodatno objasnio zašto je Zimonjić pravo rešenje.

“Čuli smo se Ziki i ja, pričali smo i pre nego što sam saznao da ga je Novak pozvao, mislim da je Ziki perfektan za Novaka. Može mu pomoći i teniski, Novak sve zna, ali možda će mu istu stvar reći na drugačiji način, drugi pristup, što će biti osveženje za Novaka. Ziki poznaje Noletov mentalitet, bili su u Dejvis kup timu zajedno, Ziki je bio i selektor”, zaključuje Ivanišević.

Damjanović bačen u vatru Turske, da sačuva Konju: Sam si, u džungli – snađi se!

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Mislim da ce uskoro on u penziju,jos neka titula i gotovo…

    Novaku treba samo neko lo moze psihički pre svega da mu pomogne i bude uz njega ,sto se tiče znanja o tenisu moze Novak da bude svima trener

    Ko njega vise moze sta da nauci da budemo realni?!

    Ivanisevicu je krivo sto vise nije trener…vidi se to po njemu

Postavi odgovor