Nastavljaju se varnice, Medvedev odgovorio Zverevu: Nismo mi prijatelji, on živi u svom svetu

Sevale su varinice tokom, ali i posle meča Danila Medvedeva i Saše Zvereva u Monte Karlu.

Nemac je digao pravu buru nakon što je optužio Danila da je jedan od najnekorektnijih na Turu i da je pokušavao da ga izbaci iz ritma tokom meča trećeg kola u Monte Karlu.

Više o tome pročitajte ovde.

Usledio je opširan i otvoren odgovor Medvedeva:

“Pre svega, mogu da kažem da sam prijatelj sa nekih 90 igrača na turu, sa još 50 možda ne prijatelj, ali imam odličan odnos. Loše se osećam kada se nešto desi na terenu i ne ponesem se u duhu fer pleja, znam da se i to nekad desi”, počeo je Medvedev.

Ističe Medvedev da “Saša” živi u svom svetu.

“Već su mi petorica igrača prišli u svlačionici i rekli: ‘Zašto si tako nefer, haha?’ Kad Saša izgubi, možemo da nađemo 25 intervjua u kojima govori čudne stvari. Tu su momci poput Kaspera, Andreja, Karena, zatim Dijega – sa njim sam imao svađu na ATP kupu, pogrešio sam i verovatno nema tako lepo mišljenje o meni kao pre toga, a žao mi je, jer je Dijego fin i korektan. Ali Saša nije u kategoriji kao ti momci, kada on kaže da je neko nefer, pomisliš: ‘OK, super, pogledaj se u ogledalo”.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Medvedev je rekao da će razgovarati s Zverevom ako i dalje isto bude govorio posle nedelju dana.

“Samo ću još reći da nikad nismo bili bliski prijatelji, možda jedino kao juniori. To samo on, u svojim govorima na ceremonijama spominje da je bio prijatelj sa mnom i sa mojom ženom, što definitivno već dugo nije slučaj”.

Bonus video:

3 Komentara

    Ne mogu oni da odigraju meč bez incidenata i da ga završe bez ružnih reči u medijima

    Njih dvojica se stalno prepucavaju u intervjuima, to više nikog ne pogadja

    Mislim da se previse drame podiglo bez beke potrebe , Medvedev nezadovoljan u toku meča Zverev posle poraza ..i eto šta je to izazvalo

Postavi odgovor