Osaka završila karijeru

Japanska teniserka Mari Osaka saopštila je da je završila profesionalnu karijeru.

Reč je o starijoj sestri Naomi Osake, inače druge teniserke sveta.

– Završila sam tenisku karijeru. Nije uvek bilo prijatno, ali zahvalna sam na svim uspomenama i podršci koju sam tokom godina dobijala. Idem napred, zato se radujem novim izazovima u budućnosti – napisala je 24-godišnja teniserka na svom Instagram profilu.

Mari Osaka je imala neuporedivo slabije rezultate od svoje sestre.

Tokom karijere nije uspela da osvoji nijednu titulu na WTA turnirima, a najbolji plasman imala je u maju 2018. godine, kada je bila 280. igračica na svetskoj rang listi.

Novak je imao poruku za Amerikance: Snovi se ostvaruju, imao sam sreće tokom 90-ih!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Ljubinko Drulović: Poruka Piksiju? Oko Saveza je “lobi” | MOJ UGAO #12

5 Komentara

    Moram priznati da me je naslov clanka zbunio…I bas sam se iznenadila da Osaka ima sestru…Stvarno bi bilo nelogicno da je sjajajna Naomi napustila tenis!!!!

    Steta,mogla je jos malo da se druzi sa nama 😀 Nadam se da ce makar mlade tenisere trenirati 😀

    Vreme je da i ona odmori svoje telo,sad bar moze da se posveti sebi i uziva.

    Neće da se muči više svesna da nema potreban kvalitet za veliku scenu. Pokušala je, trudila se, videla da ne može pa se lepo i dostojanstveno povukla.

    boze citam naslov i ne verujem ocemu se radi,nemoguce je da Osaka zavrsava karijeru,a trenutno je najbolja teniserka ubedljivo,kad ono njena sestra,nisamni znao da ima sestru koja se bavi tenisom,pa dobro kad ne ide onda ne ide,ne treba siliti,tu je njena sesta i sad moze da je bodri i podrzava u svemu,ako zahvali para tu je seka koja gazi sve redom da pripomogne

Postavi odgovor