Amerikanac posle poraza od Đokovića: On ima više vatre u sebi nego ostali

Novak Đoković rutinski je eliminisao Bena Šeltona u polufinalu US opena, a američki teniser osvrnuo se na konferenciji za medije na taj duel.

Srpski as dominantno je rešio meč u svoju korist, što je na kraju umeo da proslavi “spuštanjem slušalice”, što je karakteristična proslava mlađeg kolege.

“Video sam to posle meča. Ne volim kad sam na društvenim mrežama i vidim ljude koji mi govore kako bih trebalo ili ne bi trebalo da slavim. Ako pobedite u meču, zaslužujete da radite šta god hoćete. Dok sam odrastao, učio sam da je imitacija najiskreniji oblik laskanja”, rekao je Šelton.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

On je najveći otpor Đokoviću pružio u trećem setu, ali nedovoljno da zakomplikuje meč.

“Ne znam da li sam se osećao drugačije kada mi loptica dolazi, ali je sigurno radio dobar posao i dosta njih slao u polje. Sjajan je u odbrani i riterner. Protiv Karaceva sam imao dobar servis, ali ono što mi je zaglavilo tu kod mene jeste to što mogu da se takmičim sa ovim momcima. Uspevao sam da ostanem u poenima sa njim, sa osnovne linije i na mreži. Zaista sam zadovoljan što sam igrao ovakav tenis”, rekao je Amerikanac i dodao:

“Mislim da Novak ima nešto više vatre u sebi nego ostali, duh ga ne napušta. Tokom čitavog meča je prisutan, ono što sam video je i kod sebe da se takmičim, a to sam video i kod njega. To je nešto različito u odnosu na mnoge”.

Đoković jači od 20.000 Amerikanaca i mladog Šeltona za 10. finale US opena!

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Svestan je da ga je pobedio bolji, mnogo kvalitetniji teniser

    Dobro je uočio da je kod Novaka duh najjači i da ga to tera da ide dalje

    Baš se pitam od kog igrača je učio da je imitacija najiskreniji oblik laskanja

    Želja koju ima i glad za pobedom je neverovatna pogotovu posle svega sto je osvojio i kad preko puta sebe imate takav kvalitet i iskustvo ni malo nije lako igrati

Postavi odgovor