MEGDAN 21. VEKA Vaso, Radaković, Krstić, TDI... Region je na nogama!

Megdan 21. veka! Beogradska “Štark arena”, 9. decembar! Borilački spektakl do sada neviđen na ovim prostorima i, naravno, Meridianbet!

Vaso Bakočević, Marko Radaković, Igor Krstić, Ljuban Hofman Vidović, Čedo TDI Pantić, Dušan Radović, Nenad Milanov, Nikola Joksović, Novak Radulović.

Novi Sad, Pančevo, Niš, Prokuplje, Laktaši, Beograd… Meridian sport vam donosi nešto nesvakidašnje kada je u pitanju regionalna borilačka scena.

Megdan 21. veka održava se u ponedeljak u beogradskoj “Štark areni”, a mi smo vam pripremili najavu kao nijednu do sada.

Ko je i zašto bio “našminkan” kao za maturu? Otkud među svima njima desni bek Fiorentine? Naravno, iz prve pogađate da to može da bude samo sjajni Vaso Bakočević.

MEGDAN 21. VEKA I NAJBOLJE MERIDIANBET KVOTE – KO JE VAŠ FAVORIT?

Želja nam je da vam omogućimo priliku da upoznate njih čak devetoricu iz drugačijeg ugla. Ko su, odakle dolaze, šta za njih znači rodni grad? Kako se spremaju za Megdan, šta poručuju protivniku?

Bukvalno sve što može da vas zanima, samo na jednom mestu – naravno na Meridianbet Jutjub kanalu.

Kako su se pripremali, šta je najbitnije pred borbu… Šta im najteže pada, na čemu su najviše radili, u kom segmentu su najviše napredovali?

Zanima vas kako izgleda jedan njihov trening, da li među rivalima ima “zle krvi”? Šta im je najjače oružje u “kavezu”? Da li je bolji imati tremu i blagi pritisak ili ne, i zašto?

Nije poenta da vam sve otkrivamo, zato obavezno pogledajte sjajnu priču koju smo vam spremili na Meridianbet Jutjub kanalu.

Naravno, čekaju vas i kvote za borbe u “Areni” samo u Meridianbet kladionicama. Ko su vaši favoriti? Prvo odigrajte tiket i u ponedeljak pravac najveća dvorana na Balkanu da uživate u svojevrsnom spektaklu.

Postavi odgovor