Marko drugi dobitnik Sony Playstation 4, akcija Meridiana još uvek traje!

Akcija „Pogodi kvotu 500“, u okviru koje kladionica Meridian svake nedelje podeli jednu konzolu Sony Playstation 4, ovoga puta je obradovala Marka Jankovića. Marku smo u našim prostorijama uručili sjajnu nagradu i tom prilikom popričali s njim o interesantnom sistemu koji je upotrebio kako bi osvojio Sony 4.

https://youtu.be/sTtRk5WD2WU

Pravila su takva da Sony 4 svake nedelje dobija onaj igrač koji pogodi kvotu najbližu kvoti 500, a s obzirom da je Marko pogodio kvotu 502, to je prošle nedelje bilo i više nego dovoljno blizu da fantastična nagrada ode baš u njegove ruke.

Marko je na tiket stavio košarkaške mečeve, a interesantno je to da je „gađao“ igru par/nepar, što se na kraju ispostavilo kao dobitna kombinacija.

„Teško je pogoditi tu igru, ali igrao sam malo veći broj tiketa, tako da mi se posrećilo na kraju“, poručio je Marko koji inače studira na Poljoprivrednom fakultetu.

nba baner

Naš drugi dobitnik u Meridianu se najviše kladi na košarkaške duele, pa je sa Nikolom Lalovićem porazgovarao i o šansama Partizana i Crvene zvezde u Top 16 fazi Evrokupa.

Marko je navijač Partizana, a trebalo bi napomenuti i da su ga crno-beli u četvrtak uveče posebno obradovili pošto je jedan od mečeva na njegovom dobitnom tiketu bio upravo duel između Parnog valjka i Albe (78:66).

Pored toga, Marko je govorio i o eventualnom nastupu srpskog centra Nikole Jokića na All-Star meču u Šarlotu, a zatim je obećao i da će nastaviti da juri nagrade u Meridianu.

Postavi odgovor