Prelistavanje sa Milenom: Hladno je, ali su naše kvote su vrele! (VIDEO)

Milena je i ovoga puta pokušala da sastavi tiket koji će joj doneti Mercedes! Sada je na tiketu pomešala fudbal i košarku, ali je košarku prvu pomenula! 

No pre košarke naša Milena je podsetila sve vas da je ovoga petka Meridian proslavio svoj 18. rođendan! Mi smo već pisali o tom prazniku i načinu na koji ga je Meridian proslavio, a ti imaš još šanse da dobiješ sjajne poklone.

No vratimo se košarci! Milena je pričala o meču Srbije sa Izraelom, a nažalost nije bila u pravu kada je njen tip u pitanju jer je Srbija izgubila od domaćina. Osim Srbije naravno da je bilo reči i o meču Budućnosti u Evroligi, o Himkiju…

NAJBOLJA KOŠARKAŠKA PONUDA

Naši igrači su bili nikad pričljiviji i predlagali su mnoge tipove, a fudbal će nam ove nedelje ponuditi tri derbija u Engleskoj. Milena je smatrala da će se na meču Totenhema i Arsenala desiti goleada, a tipovala je i na druge derbije u Engleskoj.

PREMIJER LIGA – POSLUŠAJ MILENIN SAVET I TIPUJ!

Naravno a je bilo reči i o derbijima u Seriji A – pogotovo kada je meč Rome i Intera u pitanju! Pogledaj šta je još Milena tipovala na svojim tiketima, a budi uz nas i u utorak na sledećem prelistavanju! Nadamo se da će već tad Milena moći da se pohvali da je prošla bar jedan od tiketa na koje je sada tipovala!

SERIJA A – DERBI JE TU, KLADI SE!

Postavi odgovor