Vaso Bakočević: Janičiću, to je baš klošarski! Živko je pobegao! (VIDEO)

Na Megdanu smo dobili dugo očekivanu borbu protiv Živka Stoimenova a nakon toga i Vasa u studije. Slavio je u tom meču jer se protivnik povukao nakon dve runde što Bakočević ne smatra za častan potez. Pričali i o još nekim drugim stvarima sa našim gostima.

Vaso Bakočević je poznat kao momak bez dlake na jeziku. Uvek priča ono što želi, bez obzira da li se to nekome sviđa, pa je zbog toga i stekao obožavatelje. Jedan je od najpopularnijih boraca u regionu i ima svoju armiju fanova.

POGLEDAJ NAŠ MMA SPECIJAL!

Da bi potkačio Marka Janičića, Radakovićevog protivnika sa Megdana, otkrio nam je i da je njegov idol. Siguran je da Janičić u svojoj sobi drži poster na kom je Vaso Bakočević! Ali, mnoge Janičićeve poteze ne može da opravda. Pre svega prozivanje sa Radakovićem nakon meča u Novom Sadu.

Vaso je slavio na Megdanu a dodatan pritisak pred meč mu je bio poziv Belatora. Druga najjača organizacija na svetu mu je već pripremila i događaj, protivnika i uslove pod kojima će se boriti. Zato je dao svoj maksimum protiv Živka a očekujemo ga na većoj pozornici.

Bakočević je ponovo istakao ono što smo već nekoliko puta čuli. Svi borci sa kojima smo pričali istakli su da je MMA mnogo zanimljiviji kada postoji klađenje. Sada je moglo da se kladi čak i uživo, jer je to omogućila kladionica Meridian, sponzor Megdana!

KLADI SE NA BELATOR!

Tokom borbe u Novom Sadu je odmah slomio ruku tj. kosti u šaci i prstima ali pomisli o predaji nije bilo. Na kraju je meč predao Živko i to bez razloga, po mišljenju Bakočevića. On se požalio na bol u nozi koji ga muči od ranije ali tokom pre dve runde taj problem nije bio uočljiv.

Jedan od najzanimljivijih MMA boraca nam je otkrio kakve je igrice igrao sa Stoimenovim, šta pije Emilbekov ali i još neke detalje. Meč koji je održan na Meridian Megdanu je opravdao poverenje publike a možda je zaradio i ugovor u Belatoru za Vasa Bakočevića!

https://www.youtube.com/watch?v=TUIz7HogJH4

Postavi odgovor