USPEŠAN START GODINE ZA VASU BAKOČEVIĆA: Što se tiče borbe, sve sam prošao! (VIDEO)

Iskusnog MMA borca, Vasa Bakočevića – 9. septembra očekuje borba sa Brazilcem Maksom Denerom Vierom u okviru 44. “SBC Revange” u Beogradskoj areni.

Vaso je imao je burnan period iza sebe, dve borbe u veoma kratkom periodu završene nokautom. Poslednja protiv Kirila Medvedovski na “FNC 6 – Fight Nation Championship”, koja je završena na spektakularni način za 55 sekundi.

Upravo nas je Vaso Bakočević ugostio u “HP Gym – Fight Company” MMA klubu i govorio za Meridianov podkast „Sport fokus“ u kojoj nam je približilo šta se to izdešavalo u prethodnom periodu, kao i kakvi su mu planovi za budućnost!

Bakočević je ponovo pomerio granice i uprkos dva meča u prethodnom periodu, odlučio se i na treći sa brazilskim borcem Maksom Denerom.

Šta nas očekuje tog 9. septembra u petak u Beogradskoj areni, približio nam je Vaso Bakočević.

– Očekuje nas “SBC Revange 44” jedan od najjačih gardova na Balkanu u istoriji iskreno, ne zato što se ja borim nego stvarno. Petak 9. septembar Beogradska arena, nadam se da ćemo bar do pola da je napunimo. Svi domaći borci se bore protiv UFC veterana, manje-više svi su iz Brazila, svi su opasni i gladni, kao i mi – počeo je Vaso Bakočević.

Dener sa skorom 8 pobeda i 2 poraza je šampion “Jungle Fight” organizacije u lakoj kategoriji. Veštine kojim se koristi Brazilska Džiu Džica i Luta Livre, gde ima crni pojas, a evo šta kaže Vaso o njemu.

– Maks Vijera zvani Dener, nemam pojma šta to znači. Ima 8-2 skor, iako on pokušava da nas ubedi da je ne poražen, ali internet, ne možeš nikog da prevariš. On je šampion “Jungle Fight” organizacije, lake kategorije do 70 kilograma. Kao i svi Brazilci, dobra Džiu-Džica, malo je nezgodan jer je kontraš, rvanje i “stand up” onako. Verovatno će da proba da me obori i drži na podu, a moje će biti da ga nokautiram i prebijem – rekao je Bakočević.

Ostatak intervjua, gde je Vaso govorio o skidanju kilograma pred meč, prethodnim borbama, “bare knuckle” (boksu golim šakama) i ostalim temama iz MMA sveta, pogledajte u novoj epizodi Meridianvog podkasta “Sport Fokus”.

JAO, MILE VERUJE U PEŠIĆA I SRBIJU: Ne treba sumnjati, pa on nam je doneo poslednje zlato! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Mile Ilić – Ne treba sumnjati u Pešića, on je doneo poslednje zlato! | Sport Fokus Podcast EP53

 

Postavi odgovor