Vladimir Vuletić: Nismo hteli da Marko Nikolić ode, zamalo kazna zbog Natalijine ramonde (VIDEO)

Gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je Vladimir Vuletić, profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu i potpredsednik Partizana koji se u klubu uglavnom bavi pravnim pitanjima.

Sa njim smo razgovarali o Partizanu, pravnim poteškoćama kada su u pitanju neki raniji transferi u crno-belom taboru, kao i o njegovoj ljubavi prema klubu iz Humske. Bilo je reči i o nekadašnjem treneru Partizana i ljubimcu “Grobara” Marku Nikoliću.

Marko Nikolić je otišao svojevoljno, na svoju inicijativu. Da bih tu razrešio bilo kakve dileme uprava nikada nije želela da Marko Nikolić ode. Ja mu se za sve što je za Partizan učinio beskrajno zahvaljujem“, istakao je Vuletić.

LIGA NACIJA – NAJBOLJE KVOTE

On je jedan od retkih ljudi koji su uspeli da u sudskom sporu dobiju UEFA kada je uspeo da dobije spor u vezi sa utakmicom Partizan – Jang Bojs, u kojoj je UEFA želela da cvet Natalijina ramonda okarakteriše kao rasistički.

Pazite kada dođete u poziciju da poljskom i češkom istražitelju, koji su ratovali protiv Srbije, objašnjavate cvet Natalijina ramonda i Albansku spomenicu. A predsednik komisije je Austrijanac! I mi smo trijumfovali“, objasnio je naš gost.

Bilo je priče i o još nekim transferima iz doba Dragana Đurića, kao i njegovom odbijanju da na sudu svedoči u korist Partizana. Takođe nam je otkriveno da je tim Zorana Mirkovića u prethodnom periodu mogao da ostane bez devet bodova u nacionalnom prvenstvu.

Nešto više od četiri miliona evra otišlo je na regulaciju dugova koje nam je ostavila bivša uprava u sporovima o kojima govorite. Jedan od njih je transfer Markovića, kao i transferi Klea, Savića… Mi smo došli u poziciju da se menadžer Savića mogao obaratiti organima FIFA bez bilo kakvog suda. Da se samo obratio Partizan bi 9 bodova izgubio automatski“, naglasio je Vuletić.

PARTIZAN U EVROPI, KVOTE SU TU!

On je potvrdio pisanja da je Partizan dobio novac i od transfera Nemanje Radonjića iz Crvene zvezde u Olimpik Marsej, a bilo je reči i o povratku Leonarda u Partizan, te situaciji oko Andrije Živkovića.

Postavi odgovor