Borjan brzo postao heroj Slovana: "Tako sam navikao u Zvezdi"

Milan Borjan brzo postaje heroj Slovana iz Bratislave, baš kao što je bio za crveno-bele.

Srpski golman bio je najzaslužniji za to što se Slovan našao u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Sada taj klub samo korak deli od evropske jeseni, odnosno duel protiv Zrinjskog.

Veruje Borjan da on i njegovi “novi” saigrači mogu i do Lige šampiona ove godine.

“U fudbalu se nikad ne zna i mora da se veruje. Kao što sam bio optimista u Zvezdi, tako je i ovde. Idemo korak po korak”, rekao je Borjan u razgovoru za “Žurnal”.

Odbrana penala je postala specijalnost golmana iz Knina.

“Bogu hvala da je tako, odbrana je bila značajan trenutak. Ne kažem da ne bismo preokrenuli, ali bi nam mnogo bio otežan put do drugog kola. Nije bilo tenzije posle 1:1 u Bratislavi, ali nije nam bilo ni lako. Dobro smo se spremili za revanš, radio sam analizu njihovih izvođača penala sa trenerom. U ključnom momentu mora da se ima osećaj”, kazao je Borjan.

Prvi utisci o Slovanu?

“Odlično je sve, prihvaćen sam lepo u velikom klubu, nadam se da će završiti plasmanom u grupnu fazu UEFA takmičenja i duplom krunom. Tako sam navikao u Zvezdi“, zaključio je Borjan.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

3 Komentara

    Kad je već “navikao” ne bi bilo dobro da bude drugačije. Želim im puno uspeha, prvenstveno zbog njega

    Samo da ne bude kao u Zvezdi, kad odbrani penal onda je super heroj a kad kiskne u nekoj “bezazlenoj” situaciji onda ga zasipaju drvljem i kamennjem

    Pogresili su sto su ga tako oterali covek svoj posao radi savrseno

Postavi odgovor