Stevanović blista od sreće: Uspevali smo i ranije da se vratimo

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović rekao je danas da je njegova ekipa imala problema na početku utakmice protiv Crne Gore, ali da nije imala problem da se vrati u meč.

“Bio je problem kada smo gubili 5:0, ali nije bio problem da se vratimo. To smo uspevali da uradimo više puta u ranijem periodu. Sada imamo dosta novih igrača i svaka odigrana utakmica je za njih veliko iskustvo”, rekao je Stevanović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas posle peteraca selekciju Crne Gore sa 17:15, u utakmici poslednjeg kola Grupe D Svetskog prvenstva u Fukuoki.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Srbija je na početku utakmice gubila sa 0:5, potom je uspela da povede u finišu sa 13:12, a na kraju i da dobije meč posle peteraca.

Prvi asistent Stefan Ćirić je naveo da nacionalni tim očigledno ima problem sa ulaskom u utakmicu.

“Tako je bilo i sa Španijom. Sada se nismo predali, uspeli smo da stignemo i pobedimo. Moramo da poradimo na kvalitetnijem pristupu u meču i na tome će raditi u narednom periodu. Okrećemo se utakmici osmini finala”, rekao je on.

Srbija će u osmini finala igrati sa poraženim iz duela Hrvatska – Japan.

(Izvor: Beta)

Bonus video:

3 Komentara

    Bili bi u daleko boljoj poziciji da su se vratili protiv Španije ali nema veze. Idemo dalje

    Njihov trenutni najveći problem je što nose breme od prethodne generacije koja je osvojila sve što je mogla da osvoji. Kad se reše tog tereta biće sve dosta lakše a za to im je potrebna titula sa velikog takmičenja kao što je SP

    Ovakav preokret nije davno vidjen pogotovu ne u vaterpolu gde na 0-5 praktično je ne moguće vratiti se u utakmicu

Postavi odgovor