CIRKUS I CRNA KOMEDIJA U BUGARSKOJ: Tukli se oko penala u 93. minutu, predsednik kluba odredio izvođača pa ispali iz lige!

Neverovatne scene viđene su u Bugarskoj u poslednjem kolu šampionata, kada je na utakmici između Lokomotive i Carskog sela došlo do haosa pred sam kraj utakmice!

Naime, Carskom selu je pobeda bila potrebna kako bi obezbedili opstanak u ligi, a ogromnu šansu dobili su u 93. minutu kada su dobili jedanaesterac pri rezultatu 1:1. Umesto slavlja za domaće navijače sačekao ih je pravi rijaliti šou u režiji fudbalera i predsednika tima.

Penal je prvobitno namestio napadač Jusuf Jafa, iako je po pravilu kapiten Martin Kavdanski taj koji je zadužen za izvođenje najstrože kazne. Jafa nije želeo da preda loptu, igrači su se sukobili a na teren je “uleteo” besni Stojne Manolov, prvi čovek kluba.

Nasrnuo je na Jafu i uhvatio ga za vrat, a Gambijac je izašao na terena posle žustre svađe. Kavdanski je uzeo loptu i šutirao, ali je golman gostujućeg tima odbranio penal i tako izbacio Carsko Selo iz lige.

Jafa je van terena podrugljivo tapšao saigraču što je dodatno itnerviralo Manolova koji je ponovo napao svog fudbalera van terena. Kamera je sklonila fokus sa dvojca nakon toga pa nije poznato da li je došlo do eskalaciej sukoba između njih dvojice.

NOVI NAVIJAČKI SKANDAL: Tuča Torcide i policije – ranjeno dvoje, desetine povređeno!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Dejan Ćirjaković Boškić – Ronaldo dolazi da šutira penale za Meridian! EP 27

Postavi odgovor