Zvezda dobila poboljšanu ponudu za Erakovića, da li je vreme za rastanak?

Govorio je juče sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela na predstavljanju Uroša Spajića da bi mladi i talentovani štoper Strahinja Eraković mogao da ode iz kluba u slučaju dobre ponude. Kako stvari stoje, jedna takva je stigla.

Kako prenosi Kurir, ruski Krasnodar je na adresu crveno-belih poslao poboljšanu ponudu za 21-godišnjeg fudbalera!

Kolika je ona tačno – to se još uvek ne zna. Ali je svakako veća od one koja je stigla letos takođe od strane istog kluba.

Tada je Krasnodar Zvezdi ponudio 6.500.000 evra plus čak 50 odsto novca od naredne prodaje što su na Marakani glatko odbili.

Ne odstupa Zvezda od ideje da za Erakovića prihoduje između 10.000.000 i 12.000.000 evra. Pogotovo što mu je cena dodatno porasla zbog odlaska na Mundijal iako nije upisao ni minut u Kataru.

Zvezda je i dovela Uroša Spajića upravo sa namerom da zameni Erakovića, čija se prodaja sprema, pošto Aleksandar Dragović sigurno ostaje, što je juče i Mrkela potvrdio.

Krasnodar ima silnu želju da se pojača. Prošlu polusezonu su u Rusiji završili na razočaravajućem 16. mestu tabele i spremaju se korenite promene.

Ideja je i da se na mesto trenera dovede naš stručnjak Vladimir Ivić kojem je ponuđena plata sa bonusima oko 2.500.000 evra.

Jasno je da Krasnodaru novac nije problem. Samo je pitanje da li će i koliko Zvezda uspeti da izvuče za Erakovića. Bilo od Rusa ili nekog drugog…

Postavi odgovor