Da li će Krstajić dočekati na klupi meč sa Srbijom?

Ponovo je razočarala Bugarska. Očekivala se laka pobeda nad selekcijom Litvanije, a umesto toga je stigao remi (1:1) koji veoma dovodi u opasnost posao Mladena Krstajića.

Prema pisanju bugarskih medija pred bivšim selektorom Srbije je bio ultimatum da mora da pobedi Litvaniju ili mu sledi otkaz!

Kako to nije uspeo da uradi, veoma je realan scenario da Krstajić na klupi Bugarske ni ne dočeka utakmicu sa Srbijom planiranu za 20. jun.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Štaviše, navodi se da bi naslednik srpskog trenera trebao da bude Georgi Ivanov koji je, ironije, bio prethodnik Krstajića na klupi Bugarske.

Krstajić ima veoma promenljive rezultate na klupi Bugarske. Mandat je započeo pobedama nad Gibraltarom i Severnom Makedonijom u Ligi nacija.

Potom je doživeo dva poraza od Mađarske i Crne Gore u tekućim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a u prijateljskoj utakmici nije uspeo da savlada ni Luksemburg (0:0).

Današnji remi sa Litvanijom je samo kap koja je prelila čašu za Bugare koji su se nadali da bi mogli da stignu do drugog mesta u našoj grupi i plasmana u Nemačku.

Bonus video:

2 Komentara

    Više od 70 minuta je Bugarska imala igrača više a jedva izvukli remi. Mislim da je precrtan

    Verovatno mu je otkaz već sastavljen, treba samo da se potpiše i lupi pečat

Postavi odgovor