Danilo Pantić za Meridian: Čuo sam svašta o sebi, ali pokazaću da zaslužujem dres Partizana (VIDEO)

Gost u novoj emisiji Meridian UŽIVO ovog ponedeljka bio nam je mladi fudbaler Čelsija na pozajmici u Partizanu, Danilo Pantić, sa kojim smo razgovarali o njegovom trenutnom statusu, pregovorima sa crno-belima, epizodi u Holandiji i ciljevima u karijeri.

U stilu veterana koji je kroz karijeru naučio kako da se nosi sa ogromnim pritiskom medija i javnosti, Danilo je pokazao da je sazreo kao profesionalac, kako na terenu tako i van istog, uprkos tome što je prošlog oktobra napunio tek 21 godinu, a u to nas je uverio i način na koji je odgovarao na vaša i naša pitanja u toku emisije.

Napustio je Humsku pre tri godine i uputio se ka Londonu gde se još uvek nalazi pod ugovorom sa velikim Čelsijem, bar na još godinu dana, a iako taj rastanak sa crno-belima nije prošao najbolje, Pantić danas nema dilemu kada ga pitaju gde bi želeo da nastavi karijeru.

Sonja Petrović: Rusija osvaja grupu, Argentina postaje šampion! (VIDEO)

„Pregovori su u toku. Nekoliko puta sam naglasio da želim da ostanem ovde. Nadam se da će se to završiti pozitivno po sve nas i da ću ja konačno postati igrač Partizana na neku duži period. Videćemo šta će se sve dešavati u narednih nekoliko nedelja, ali stvarno bih voleo da postanem igrač Partizana“, razjasnio je Pantić na početku nove emisije Meridian UŽIVO i dodao da uopšte ne razmišlja o ponudi drugih klubova, kao i da trenutno uživa u ekipi Miroslava Đukića.

Pantić je imao tek 18 godina kada se preselio u Englesku i započeo potpuno novi život. Očekivano, nije imao mnogo prilike da se nametne prvom timu na Stamford Bridžu, selio se na pozajmice u Holandiju (Vitese, Ekselsior), ali Danilo ističe da nije pogrešio što je otišao i da na to sada gleda kao na jednu lekciju više u karijeri koja je tek pred njim.

„Mlad sam otišao, ali sam naučio mnogo. Sa 18 godina nisi spreman da igraš u inostranstvu, ne samo zbog fudbala, problem je sve ostalo – život, druga kultura, sve je drugačije. Ne gledam na to kao na neku svoju grešku. Tek mi je 21 godina i karijera je preda mnom. Naravno da mi je žao zbog načina na koji sam otišao iz Partizana, na kraju krajeva, nije sve zavisilo od mene“, dodaje Pantić.

Srbija tipuje: Zemunci veruju u Orlove, Lionel Mesi će se mnogo pitati

Razgovarali smo i o periodu koji je Danilo proveo u holandskom fudbalu, ali i o tome kako se zbog brojnih natpisa u medijima pre odlaska u „zemlju lala“ našao u „psihičkom problemu“. Takođe, pričao je i o tome na kojoj poziciji se najbolje oseća, ko mu je najbolji cimer u Partizanu, a ko najveći idol i da li sebe u budućnosti vidi u dresu reprezentacije Srbije.

Podsetimo, Meridian je odlučio da pokloni dres Partizana potpisan od strane našeg današnjeg gosta, a sve što je potrebno jeste da se prijavite na naš zvanični YouTube kanal i pogodite koga je Danilo prognozirao kao novog šampiona sveta na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji.

https://youtu.be/Tx4IcvIl7NU

Postavi odgovor