Mrđa se vratio na Marakanu: Ovo mi je treći put u Zvezdi, hvala Terziću na poverenju

Nekadašnji napadač Dragan Mrđa je pojačao Crvenu Zvezdu i zauzimaće jednu od pozicija skauting ekipe tima sa stadiona “Rajko Mitić”.

Povodom dolaska oglasio se da je srećan što se vratio svojoj drugoj kući.

“Vratiti se u Crvenu zvezdu, klub u kom sam odrastao i za koji ceo život navijam je nešto posebno. Ovo mi je treći put da sam deo Zvezde, ali sada u potpuno drugačijoj ulozi nego ranije. Drago mi je što ću biti deo skauting tima i što ću imati priliku da pomognem Zvezdi u ostvarivanju još boljih rezultata, a mene kao zvezdaša posebno raduje to što je klub u proteklih nekoliko godina mnogo napredovao na svim nivoima. Hvala ljudima u klubu na čelu sa Zvezdanom Terzićem na poverenju, a ja sam spreman za predan rad i novi početak” rekao je Mrđa.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Mrđa je bio deo čuvene Zvezdine generacije koja je važila za jednu od najtalentovanijih u istoriji kluba, zajedno sa Dušanom Bastom, Boškom Jankovićem, Dejanom Milovanovićem i Markom Perovićem.

On je tokom drugog mandata u sezoni 2013/2014 bio jedan od najvažnijih fudbalera tima koji su vratili titulu na Marakanu posle šest godina i poneo epitet prvog strelca Superlige sa 19 golova na 27 utakmica.

BONUS VIDEO:

4 Komentara

  Ja ne znam kako od svih slobodnih i mladih igrsca oni odaberi bas njega

  Odgovori

  Da nema Marina crno bi nam se pisalo sa pojacanjima!

  Odgovori

  Kakve skaute imamo dobro i nalazimo igrace

  Odgovori

  Kako se kombinacije namestaju kod Terze hahaha

  Odgovori

Postavi odgovor