ITALIJANI OCENILI: Kako je Vlahović odigrao protiv Atalante?

Prva utakmica u dresu Juventusa bez gola. Takav je bio jučerašnji bilans Dušana Vlahovića na meču sa Atalantom. I baš zato je veoma zanimljivo videti kako su italijanski mediji ocenili partiju našeg napadača.

Ugledni listovi širom Italije su pohvalili partiju 22-godišnjeg fudbalera, ali je za igrača utakmice ipak odabran Matijas de Liht.

Vlahović je od strane Korijere delo Sporta i Tutosporta dobio ocene 6,5. Nešto slabije je prošao kod Gazete delo Sporta koja mu je udelila “šesticu”.

Tamošnji mediji su svakako pohvalili doprinos Vlahovića i istakli da je veoma radio za tim, naročito u zadržavanju lopte u napadačkoj trećini i deljenju pasova ka saigračima.

Takođe, Srbin je imao i dve prilike da se ponovo upiše u listu strelaca u novom klubu, ali ga je Marko Sportijelo dva puta pročitao.

Naglasili su i tamošnji mediji sveukupan utisak koji je Vlahović ostavio po dolasku iz Fiorentine na celu ekipu koja je proigrala i prodisala.

Dušan Vlahović- Juventus
Sveukupna partija Vlahovića je ocenjena veoma dobrom! (FOTO: Guliver Images)

Kao što smo već rekli najbolji igrač utakmice sa Atalantom je bio Matijas de Liht koji je dobio 7,5 (Gazeta delo Sport i Tutosport), a “sedmicu” je dobio od Korijere delo Sporta.

Partija Holanđanina je opisana kao takva da ga je svuda bilo na terenu, pogotovo u trenucima kada je trebalo da otkloni opasnost od napada Atalante.

Slične ocene je dobio i heroj Danilo čijim golom je Juventus i stigao do 2:2 u duelu sa jednim od najjačih timova u Italiji…

NEZADOVOLJSTVO U BERGAMU: Oštećeni smo protiv Juventusa!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: @Beki ocenjuje zimske TRANSFERE Zvezde i Partizana

9 Komentara

  Ma samo neka se on fokusira na teren i iskljuci sve sa strane!

  Vlahovic je zeleo da postigne gol,a videlo se da je bio nervozan posto nije uspeo…

  Ma neka su,oni samo gledaju da prodaju pricu neku!

  Duća je strasan igrac, samo da ga novinari ostave na miru

  Odmah ga napadaju, ostavite decka na miru

  To je pritisak velikog kluba, sve oci uprte u njega

  Vlahovic je odlican igrač. Trebamu samo da prodje period adaptacije da izdominira u Juventusu

  Sada se svaki pokret Vlahovica gleda i analizira. Pustite decka da igra.

  To je i realna ocena , u nekoliko obecavajucih napada je gubio loptu i grešio završne pasove ,stim i da je imao jednu jako dobru priliku koji nije iskoristio

Postavi odgovor