Rival Srbije ne prepušta ništa slučaju: Engleska ne želi da ponovi grešku sa Mundijala

Selektor Engleske Geret Sautgejt odabrao je trening bazu za Evropsko prvenstvo u kojoj će boraviti njegov tim. Strateg Gordog albiona prilikom odabira lokacije vodio se željom da izbegne propuste sa Mundijala u 2006. godini.

Prva opcija Engleza je golf kompleks Vejmarer Landu koji se nalazi se u blizini grada Blankenhajn, koji je 90 minuta udaljen od Lajpciga.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Pomenuto mesto je daleko od Baden Badena koji je engleskom timu ostao u lošem sećanju na pomenutom Mundijalu zbog skandala sa “vegzicama” (supruge sportista prim aut). Tada su izabranice Dejvida Bekama, Stivena Džerarda, Vejna Runija, Ešlija Kola i ostalih engleskih reprezentativaca imale pristup engleskoj bazi, što su neki mediji okarakterisali kao jedan od uzroka lošeg plasmana Tri lava na Svetskom prvenstvu.

Puleni Svena Gorana Eriksona takmičenje su završili u četvrtfinalu gde su eliminisani na penale od Portugalije, a taj tim je okarakterisan kao jedan od najboljih u istoriji ostrvske države i predviđan mu je daleko veći uspeh.

Luksuzno odmaralište ima 94 sobe, dva golf terena sa 18 rupa, teren sa devet rupa, dva fudbalska terena u punoj veličini i luksuzne spa sadržaje gde apartmani koštaju 300 funti po noći.

Sautgejt je odlučan u nameri da ovoga puta njegov tim u potpunosti bude fokusiran na dešavanja na terenu, a rival Engleske u grupi biće Srbija, Slovenija i Danska.

Gordi albion svoje mečeve igraće u Gelzenkirhenu, gde će u prvoj rundi biti rival Orlovima, zatim u Frankfurtu protiv Danske i Kelnu protiv Slovenije.

Zvezda spremila zamenu za Bahara?

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor