FIFA OBJAVILA: Samo je jedan kandidat za čelo svetskog fudbala!

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da je Đani Infantino, dosadašnji prvi čovek te organizacije, jedini kandidat na izborima u martu!

Istina, nije se ni očekivalo da Infantino ima puno protivnika na izborima za prvog čoveka svetskog fudbala. Ponajviše iz dela što nije bilo adekvatnih kandidata, odnosno ljudi sa dobrim planom i programom.

Nije sasvim jasno ni šta aktuelni predsednik ima da ponudi u naredne četiri godine, ali će to možda biti poznato u narednim danima ili nedeljama…

Savet FIFA je predsedničke izbore raspisao 30. marta ove godine, a glasanje bi trebalo da se održi 16. marta 2023, na 73. Kongresu Svetske kuće fudbala u glavnom gradu Ruande, Kigaliju.

Infantino je inače predsednik FIFA od februara 2016. godine.

(Izvor: Beta)

ŠVAJCARSKA GENERALNA PROBA=KATASTROFA! Gana očitala lekciju rivalu Srbije u Kataru!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Kamerun i osvoji dres! EP28 | Meridian

6 Komentara

  Niko ne sme da se kandiduje, kakva je to mafija postala

  Odgovori

  Ovo su neki dvostruki arsini

  Odgovori

  Prosto mi je neverovatno da ne postoji nijedan kandidat koji moze da parira coveeku koji zapravo nema ni plan ni program ,ko je ovde lud

  Odgovori

  Ne čudi me što je jedini kandidat, ruka ruku mije

  Odgovori

  Don Đani Infantino

  Odgovori

  Đani Infantino je jedini kandidat za izbor predsednika FiFE,konkurencije nema adekvatne,tako da ce verovatno biti ponovo izabran,iako ni on nema definisan program!!I tako da nastavi svoj mandat od 2016.godine!!!

  Odgovori

Postavi odgovor