STOJKOVIĆ NAŠAO NOVI KLUB: Nakon skandala sa Rapidom prešao je u ovu sredinu!

Bivši desni bek Crvene zvezde Filip Stojković je nakon neslavnog rastanka sa Rapidom iz Beča našao novi angažman pošto je i zvanično potpisao za LASK iz Linca!

Prethodio je ovom prelasku skandal o kojem su Austrijanci brujali na sav glas pošto je Stojković prijavio povredu, da bi se potom obreo u Beogradu na finalu Kupa Srbije protiv Partizana.

Bio je to dovoljan razlog Bečlijama da mu uruče slobodne papire gotovo mesec dana pre zvaničnog isteka što je ubrzalo potpis Stojkovića sa LASK-om.

– U Filipu dobijamo pobednika i pravog profesionalca. Njegova je odluka bila da ranije napusti LASK i sve do povrede davao je sve od sebe za klub koji je znao da napušta. Za nas je on pravo pojačanje – rekao je Radovan Vujanović, sportski direktor LASK-a.

Popularni Žule je ugovor sa timom iz Linca potpisao na naredne tri sezone.

– Tokom naših razgovora, jasno mi je stavljeno do znanja kakvi su planovi i želje kluba i bilo mi je jasno da želim da budem deo toga. Klub mi je pokazao veliko poštovanje od prvog dana. Za LASK dolaze velike stvari i zaista se radujem što sam član ove ekipe. Ranije sam igrao sa Brankom Jovičićem, igrali smo zajedno u Ligi šampiona i srećan sam što ćemo ponovo biti zajedno na terenu – predočio je 29-godišnji fudbaler.

Videćemo kako će se Stojković snaći na novoj adresi…

KOLIKO JE POGBA KOŠTAO JUNAJTED? Cifra isplivala u javnost i izazvala neviđeni bes!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MERIDIAN „FABRIKA KISEONIKA“ – Zasađeno više od 1.000 sadnica širom Srbije

7 Komentara

    Za jednog profesionalca neposteno se poneo prema Rapidu,neka mu je sa srecom u novom klubu!!!

    Usrećiće se sa njim kao što se usrećio i Rapid

    Bar se ranije otarasio ugovora, ovo je ispalo super za njega

    Dobio je LASK solidno pojačanje ali ne treba očekivati da će im nešto značajnije doprineti

Postavi odgovor