Neverovatno otkriće Levija: Totenhem može da vrati Harija Kejna

Po prvi put u istoriji je Bajern za nekog igrača ovog leta platio 100.000.000 evra. Procena je bila da Hari Kejn vredi taj novac iako pregovori sa prvim čovekom Totenhema nisu bili laki.

Poznat je Danijel Levi kao jako težak pregovarač. Prepričava se i situacija kada je Dinamo Zagreb prodao Modrića Totenhemu, a Zdravko Mamić zatražio nekoliko dresova hrvatskog veziste koji su uredno poslati, a cena odbijena od transfera hrvatskog veziste.

Odbijao je Levi za Kejna ovog leta ponude od 80.000.000 i 90.000.000 evra, na kraju dajući amin za onu sa devet cifara svestan i sam da je bolje da uzme novac nego da 30-godišnji napadač narednog leta napusti klub kao slobodan igrač.

A koliko je zapravo Levi vešt pregovarač najbolje govori i njegovo neverovatno otkriće. Prilikom transfera u Bajern, Totenhem je ubacio povratku klauzulu za Kejna!

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

To je oktrio sam prvi čovek Totenhema u razgovoru sa navijačima na jednom forumu, mada nije želeo da daje opširnije detalje.

Tako se ne zna ni koju cifru je kontraotkup postavljen, kao ni kada će početi da važi klauzula, mada se pretpostavlja da sigurno neće pre leta 2025. godine.

Kejn je letos potpisao ugovor sa Bajern Minhenom do leta 2027. godine, mada je i sam priznao da još uvek prati Totenhem.

“Pratim još uvek Totenhem i sigurno je da će tako biti do kraja života. Drago mi je da im dobro ide na početku sezone”, rekao je baš juče reprezentativac Engleske pred duel sa Mančester junajtedom.

Shodno novom razvoju događaja, deluje da uopšte ne bi bilo iznenađujuće ukoliko bi se Kejn ponovo našao na Ostrvu…

Bonus video:

3 Komentara

  Mislim da Kejn ima previše godina da bi se razmišljalo o povratku u Totenhem

  Odgovori

  Kejn je otišao jer je Kejn želeo da ode, može Levi stavljati kakvu hoće otkupnu klauzulu sam Kejn će odlučiti gde želi dalje da ide

  Odgovori

  Taktički dobro odrađeno ali ima jedan problem, pita se i Kejn

  Odgovori

Postavi odgovor