Bivši klub srpskih reprezentativaca pred selidbom u treću ligu

Fudbalski klub Herta nalazi se u ogromnim problemima i veliko je pitanje da li će uspeti da ih prevaziđe.

Tim iz Berlina nalazi se na poslednjem mestu u Bundesligi i ima sve manje šanse da izbori opstanak. Da situacija bude gora, selidba u Cvajtu nije najgori scenario koji preti nemačkom klubu.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Nemački mediji prenose da Herta ima poteškoće da dobije licencu za sledeću sezonu. Uzrok tome je komplikovana regulativa o vlasničkoj strukturi nemačkih klubova zbog koje je nastao problem sa generalnim sponzorom američkom firmom.

“U stalnom smo kontaktu sa Nemačkom fudbalskom ligom što se tiče procesa licence i partnerstva sa našim investitorom “777 Partners”. Obe teme moraju da se rasprave i razjasne i ispune svi legalni zahtevi, posebno 50+1 pravilo. Nećemo dalje komentarisati situaciju u vezi procesa i spekulacije koje su se pojavile u medijima”, saopštili su medijima iz Herte.

Ukoliko ne uspe da reši nastalu situaciju i dobije licencu koja je neophodna za nastupe u prva dva nivoa nemačkog fudbala, klub iz Berlina bi morao da se preseli u treći rang.

Ne tako davno za Hertu su nastupali reprezentativci Srbije Marko Grujić (na pozajmici iz Liverpula), a malo kasnije je plavo-beli dres nosio i Nemanja Radonjić (kao pozajmljeni fudbaler marsejskog Olimpika).

UEFA će iz svemira pratiti navijače

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Nema im druge nego da se potrude da ispune uslove kako bi obezbedili licencu, velika je razlika igrati u trećoj ligi

    Herta je bas u problemu,ali nadajmo se da ce naci resenje da ne ode u trecu ligu!!!

    Biće to stvarno veliki udarac za klub kakav je Herta toliko dugo su u Bundesligi da bi ovo bila prava propast za njih

    Što se tiče samog prvenstva od preostale tri utakmice moža eventualno pobede Bohum što znači da nemaju nikakave šanse da ostanu u BL

Postavi odgovor