IMT našao trenera, koji ga je odveo u Ligu šampiona

IMT se na kraju sezone razišao sa Nebojšom Jandrićem, o čemu smo već pisali, a odlučio se da njegovu zamenu dovede iz sopstvenih redova.

Traktoriste će u novoj sezoni predvoditi Milan Đorđević, koji je sa omladinskom selekcijom osvojio omladinsku Ligu Srbije, te obezbedio učešće u Ligi šampiona za mlade.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Od uprave kluba kao nagradu je dobio da se oproba u Superligi.

“Pre svega osećam ogromno zadovoljstvo zbog godinu i po dana provedenih u IMT-u. Ponosan sam na rezultate koje smo postigli u omladinskoj školi, posebno prošle godine kada smo završili treći. Mislio sam da je to bio naš najveći uspeh, ali smo se dodatno motivisali i uspeli da osvojimo titulu, čime smo obezbedili direktan plasman u Omladinsku ligu šampiona. Smatram da je ovo veliki uspeh za klub i za naše mlade igrače, plod našeg zajedničkog rada. Imenovanje za trenera prvog tima predstavlja veliku čast za mene, ne samo kao obavezu već i kao privilegiju. Planiram da nastavim sa podizanjem kluba na još viši nivo, inspirisan radom Nebojše Jandrića i uz dobru saradnju sa svim članovima kluba. Energija i kvalitetan rad su ono što nas krasi, i cilj nam je da ove godine podignemo lestvicu još više”, naveo je Đorđević, a preneo IMT na svojim društvenim mrežama.

Bonus video:

2 Komentara

    IMT ide na proverene trenere,Djordjevic je jedan od takvih.

    Milan Đorđević je ovako nagrađen za svoj trud kojim je doveo omladinsku selekciju do učešća u Ligi šampiona za mlade.

Postavi odgovor